Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τη διασφάλιση του προσωπικού της ΑΤΕ και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας τους

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την πορεία ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς. Η συμβατική υποχρέωση της Τράπεζας Πειραιώς για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας του προσωπικού της ΑΤΕ και η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων αυτών, σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τον αιφνιδιασμό για την υπογραφή νέων συμβάσεων εργασίας εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Αυγούστου και πολύ περισσότερο με την καταστρατήγηση των υπαρχουσών συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Ο Υπουργός Εργασίας οφείλει να εφορεύσει για την τήρηση των κανόνων της συμφωνίας και του εργατικού δικαίου.

4 σχόλια:

  1. "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την πορεία ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς."Και δεν ντρεπονται να το λενε σαν τσιλιαδοροι σε ληστεια! Πλιατσικολογοι του ξεπουληματος της δημοσιας περιουσιας για να σωσουν χρεοκοπημενους τραπεζιτες και να αποτελειωσουν την ελληνικη κοινωνια! Οπως και για τα μεταλλεια στο Κιλκις αλλα ελεγαν πριν μηνες και τωρα συναινουν στο ξεπουλημα στον Μπομπολα και στους καναδους αποικιοκρατες! Φιλοι απο το Κιλκις που στηριξατε αυτο το τυχοδιοκτικο μορφωμα τι εχετε να πειτε τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον κάποιοι μπερδεύτηκαν.Κυβέρνηση είστε οεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν τσιλιαδοροι παρακολουθουν και συμπραττουν στο ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας οι σαλτιμπαγκοι της ΔΗΜΑΡ. Τα ιδια και στο ξεπουλημα του Κιλκις στον Μπομπολα και στους καναδους αποικιοκρατες.Τι λενε οι φιλοι τους εδω στο Κιλκις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=27973

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.