Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Νεο αφεντικό του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Ο ομογενής επιχειρηματίας ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον υποψήφιο επενδυτή, έπεσαν οι υπογραφές, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 10εκ. ευρώ!

Εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του “δικεφάλου του βορρά” μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, Αντόν Κοντάρεφ έδωσαν τα χέρια.
Για φέτος ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα λάβει 800.000 ευρώ και, για καθένα από τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βάζει στα ταμεία του από 550.000 ευρώ.
Με του που γράφηκε το εν λόγω μνημόνιο συνεργασίας, άνθρωπος του Σαββίδη ήταν στην τράπεζα και άμεσα κατέθεσε τα χρήματα.
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής δήλωσε:"Εύχομαι η σημερινή ημέρα να είναι ιστορική για τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει μία νέα πορεία για την ομάδα. Εύχομαι ο κ. Σαββίδης να κάνει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ πραγματικότητα και εμείς στο προσωπό του να βρούμε τον επενδυτή που ψάχναμε εδώ και χρόνια".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου