Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Νεο αφεντικό του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Ο ομογενής επιχειρηματίας ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον υποψήφιο επενδυτή, έπεσαν οι υπογραφές, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 10εκ. ευρώ!

Εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του “δικεφάλου του βορρά” μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, Αντόν Κοντάρεφ έδωσαν τα χέρια.
Για φέτος ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα λάβει 800.000 ευρώ και, για καθένα από τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βάζει στα ταμεία του από 550.000 ευρώ.
Με του που γράφηκε το εν λόγω μνημόνιο συνεργασίας, άνθρωπος του Σαββίδη ήταν στην τράπεζα και άμεσα κατέθεσε τα χρήματα.
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής δήλωσε:"Εύχομαι η σημερινή ημέρα να είναι ιστορική για τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει μία νέα πορεία για την ομάδα. Εύχομαι ο κ. Σαββίδης να κάνει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ πραγματικότητα και εμείς στο προσωπό του να βρούμε τον επενδυτή που ψάχναμε εδώ και χρόνια".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.