Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ιδιωτικοποιήθηκε και ο στρατός; Διαβάστε τι υπηρεσίες προσφέρει ιδιωτική εταιρεία!

Με τους εξοπλισμούς να έχουν “μπλοκαριστεί” λόγω της οικονομικής κρίσης, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον όσων είχαν εμπλοκή μ΄αυτούς μετατοπίζεται στον τομέα της ασφάλειας, από τον οποίο φαίνεται ότι αναμένουν πολλά κέρδη.
Οι ιδιωτικές εταιρείες “ασφάλειας” ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και δεν αναφερόμαστε πια στις γνωστές εταιρείες σεκιούριτι, αλλά σε εταιρείες που μοιάζουν όλο και περισσότερο στην αμερικανική Blackwater. Κι όλα αυτά χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να καθορίζει πως θα λειτουργούν αυτές οι εταιρείες.
Διαβάστε τι υποστηρίζει ότι παρέχει μία απ΄ αυτές τις εταιρείες:
"Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την προστασία κυβερνητικών αξιωματούχων & τη φρούρηση στρατηγικών σημείων.- αναλαμβάνουμε αποστολές: προστασία μεταφορών συνοδείας
Παρέχουμε άμεση κάλυψη καίριων θέσεων σε θέματα εθνικής ασφαλείας προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα της χώρας. - ενισχύουμε τις ένοπλες δυνάμεις σε αποστολές εκτός συνόρων- υποστηρίζουμε δυναμικά στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο & ενισχύουμε τις προσπάθειες του κράτους για την εξάλειψη της.
Υπηρεσία προστασίας μαρτύρων πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων)
Υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (πρόγραμμα πρακτόρων)
Υπηρεσία γενικών παρακολουθήσεων
Υπηρεσία έρευνας & διάσωσης (ομάδα ειδικών τακτικών & διασώσεων)
Υπηρεσία δίωξης- υπηρεσία αντιτρομοκρατικής
Υπηρεσία τοπικής ασφαλείας
Υπηρεσία ηλεκτρονικού πολεμου
Υπηρεσια διαχειρισης ομηρίας
Υπηρεσία εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών"
Τα όσα αναφέρει η εταιρεία είναι ασύλληπτα! Παρέχουν “αμεση καλυψη καιριων θεσεων σε θεματα εθνικης ασφαλειας προκειμενου να ενισχυσουν την αμυνα της χωρας, ενισχυουμε τις ενοπλες δυναμεις σε αποστολες εκτος συνορων- υποστηριζουμε δυναμικα στην καταπολεμηση της τρομοκρατιας σε ολο τον κοσμο & ενισχυουμε τις προσπαθειες του κρατους για την εξαλειψη της”; Από πότε όλα αυτά έχουν εκχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα; Ή μήπως οι άνθρωποι που την “‘έστησαν”, γνωρίζουν κάτι παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.