Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Έγινε στο Κιλκίς η πρώτη Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς την Παρασκευή 13/7 στην πλατεία Δημαρχείου στο Κιλκίς.Τη συνέλευση παρακολούθησαν περίπου 80 άτομα και μετά την εισήγηση της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου και της ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό ακολούθησαν οι τοποθετήσεις της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου και του γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Λαζαρίδη Λάζαρου για να ακολουθήσουν τοποθετήσεις ακόμη 10 συμμετασχόντων.

Η εισήγηση αλλά και οι τοποθετήσεις αφορούσαν κυριών τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο φορέα και στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν ως το πρώτο συνέδριο.
Παράλληλα ξεκίνησαν και οι εγγραφές μελών στο νέο μητρώο ΣΥΡΙΖΑ και όπως έγινε γνωστό στο νέο μητρώο μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι το επιθυμούν ανεξαρτήτως εάν κάποιος άνηκε ή όχι σε μια από της προϋπάρχουσες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (ΣΥΝ, ΚΟΕ. κτλ). Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τον Σεπτέμβριο είτε μέσα από τις συνελεύσεις είτε στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.