Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βόλφγκανγκ Χέλσερ – Όμπερμαγιερ στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Την επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βόλφγκανγκ Χέλσερ – Όμπερμαγιερ δέχθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της περιοδείας του Πρόξενου στο ν. Κιλκίς. Ο κ. Γκουντενούδης εξέθεσε στον κ. Όμπερμαγιερ τα γενικά χαρακτηριστικά του νομού καθώς και τις επιμέρους δραστηριότητες κυρίως στον Οικονομικό Τομέα. Ζήτησε τη συνέχιση των επαφών μεταξύ των δυο πλευρών ώστε να αναπτυχθεί το πλαίσιο συνεργασιών στο παρόν και το μέλλον. Ο κ. Γκουντενούδης έθεσε το ζήτημα της παρουσίας των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων, η παρουσία των οποίων στις γερμανικές αγορές έχει υποχωρήσει αισθητά τα τελευταία χρόνια.
Από τις δυο πλευρές αποφασίσθηκε η συνέχιση των επαφών και η εξειδίκευση της συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. την βοήθεια ευαισθητοποιημένων πολιτών ο χώρος μετατράπηκε σε έναν σύγχρονο και πρακτικό χώρο αποθήκευσης και διανομής ρούχων, υποδημάτων και παιχνιδιών.

1 σχόλιο:

  1. Μυρισαν πτωμα και τρεχουν να αρπαξουν κανα κομματι! Τι τους ειπε αραγε ο Γκουντενουδης, οτι κανει τα παντα για να γινει "ελευθερη" οικονομικη ζωνη στο Κιλκις για να επενδυσουν; Ολα στο σφυρι λοιπον, οταν λενε επωφελης συνεργασια εννοουν ξεπουλημα.Οποτε ηρθαν στο Κιλκις οι Γερμανοι δεν ηταν για καλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.