Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη υπηρεσιακών στελεχών από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στα Μοναστήρια του νομού Κιλκίς

Ομάδα υπηρεσιακών στελεχών του τομέα τουριστικής προβολής από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης επισκέφθηκε το νομό μας την Τετάρτη 11 Ιουλίου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης μιας δράσης στο διασυνοριακό πρόγραμμα INTERREG, η οποία αφορά στην προώθηση του Εκκλησιαστικού Τουρισμού. Κατά την επίσκεψή τους στο νομό τα 14 στελέχη συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κ. Παν. Γεωργόπουλο.
Προορισμοί των επισκεπτών ήταν τα 2 Μοναστήρια του Πάικου. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας.
Στις Ι. Μονές Ραφαήλ και Οσίου Νικοδήμου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους καθηγούμενους Βησσαρίωνα και Χρυσόστομο για το ιστορικό και τη δραστηριότητα των Μονών. Οι επισκέπτες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για την υψηλή πνευματικότητα των Ιερών Κοινοτήτων, όσο και για την φυσική ομορφιά της περιοχής. Η ικανοποίηση της ομάδας θα μεταφρασθεί σε ένταξη των δυο Μονών στο δίκτυο προορισμών του Προγράμματος για τους επισκέπτες. Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ. κ. Γεωργόπουλος.
Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης παρέθεσε γεύμα στο παρακείμενο ξενοδοχείο ‘ΠΑΡΥΦΕΣ’ της Γρίβας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.