Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δήλωση Άννας - Μαρίας Γιάντση για τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, ακούσαμε την λέξη «επαναδιαπραγμάτευση» αλλά δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε απ’ όσα ακούσαμε, ότι ήταν μια σύντομη περίληψη των Μνημονίων. Έρχονται αποκρατικοποιήσεις αφού όπως δήλωσε θα δώσουν έμφαση και προτεραιότητα στις αποκρατικοποιήσεις κι όπου χρειάζεται νομοθετική πρωτοβουλία για να τις επισπεύσουν, θα την πάρουν. Όχι όμως μόνο εκεί που δεσμεύτηκε η χώρα με τα Μνημόνια, αλλά με πρωτοβουλία της κυβέρνησης για «ανάπτυξη» έρχονται αποκρατικοποιήσεις στον ΟΣΕ , στην ΔΕΗ και στην ΕΥΑΘ, με ότι αυτό συνεπάγεται, με συνοπτικές διαδικασίες καθώς με άμεσες κινήσεις θα παρακάμψει το θέμα της γραφειοκρατίας, γενικώς.
Δυστυχώς στο θέμα της εξωτερικής πολιτικής αναφέρθηκε μόνο η ανακήρυξη της ΑΟΖ και με συνοπτικές δηλώσεις, πέρασε τα υπόλοιπα φλέγοντα θέματα για την Ελλάδα μας, σε δεύτερη μοίρα. Δεν αναφέρθηκαν πουθενά οι Γερμανικές Αποζημιώσεις, τα θέματα της Θράκης και των Σκοπίων.
Και ακόμα ας μας εξηγήσει λίγο καλύτερα την απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας, και πιο συγκεκριμένα για τα ορυχεία, θέμα το οποίο απασχολεί και τον Νομό μας, όπου «θα παραχωρηθούν δικαιώματα εκμετάλλευσης και όχι ιδιοκτησιακό καθεστώς, και όπου θα επιβάλλονται περιβαλλοντικές ρήτρες αντίστοιχες με ότι ισχύει στις άλλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», όπως δήλωσε, γιατί έχουμε κάποια ερωτήματα.

4 σχόλια:

  1. πικρα ουτε ενα σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εμφανίσθηκε και η Γιάντση να μας κάνει πολιτική
    που δεν ξέρει που πάν τα τέσσερα πολιτικά!
    Εχει χαθεί εντελώς το μέτρο!
    Ας δώσει πρώτα ή ίδια το παράδειγμα να έρθει να μείνει στο Κιλκίς
    και μετά το συζητάμε για την πολιτική!
    Αστειότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε και Πρόεδρος στα συνοικιακά συμβούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.