Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πυρά Βορίδη κατά Τσίπρα από το Κιλκίς

Με Μάκη Βορίδη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην πόλη του Κιλκίς. Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στην πλατεία Ειρήνης μπροστά σε ένα κοινό 200 περίπου ατόμων, κυρίως τοπικών κομματικών στελεχών και αυτοδιοικητικών.
Στην ομιλία του ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν υποψήφιος με τη ΝΔ, άσκησε δριμεία κριτική στον πρώτο πολιτικό αντίπαλο της ΝΔ σήμερα, τον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά, κάνοντας λόγο ούτε λίγο ούτε πολύ για καταστροφή της χώρας στην περίπτωση που η τελευταία αναδειχθεί πρώτη δύναμη και ο Τσίπρας αναλάβει πρωθυπουργός.
Τον κ. Βορίδη πλαισίωναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, Σάββας Τσιτουρίδης, Θόδωρος Πασσαλίδης, Ελισάβετ Δημητριάδου και Δημήτρης Αϊδινίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Ιωακειμίδης. Νωρίτερα προηγήθηκε επίσκεψή του στον δήμο Παιονίας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Θανάση Λαπόρδα και με στελέχη του κόμματος στο Πολύκαστρο.



3 σχόλια:

  1. Πολλή απόσταση κρατάνε όλοι από τον Βορίδη.. γιατί;...
    Οι περισσότεροι από την "πολλή απόσταση" μάλλον έμειναν σπίτι τους.
    Μήπως και μακριά από την κάλπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακης σε λιγο και στον συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγω περιμανα να μοιρασει λεφτα αλλα λογια εδωσε μονο και μαλιστα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.