Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η "Τόλμη" Κιλκίς σε αγώνες πυγμαχίας στη Θεσσαλονίκη

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών (Πραβατζή) διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 από την Ένωση Βορείου Ελλάδος ( Ε.Ο.Π. ). Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών ( Α. Β. Γ. ). Η συμμετοχή στην κάθε κατηγορία επιτρέπεται σύμφωνα με τον αριθμό αγώνων που έχει ο κάθε αθλητής-ρια για λόγους προστασίας.
Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας για την κλήρωση και τη σωστή διεξαγωγή. Την διαιτησία κάλυψαν διαιτητές διεθνούς εμβέλειας, με κανονισμούς παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη Κιλκίς με τον αθλητή Παπαευθυμίου Γεώργιο, στην κατηγορία ανδρών έως 60 κιλά.
Η παρουσία του ήταν πολύ καλή, παρά την αλλαγή κιλών στα 60 από 64 για θέμα προσαρμογής στην κατηγορία αυτή, με έναν έμπειρο παίκτη αλλά η σωστή τακτική τον έφερε νικητή 2-1 στα σημεία.
”Η προπόνηση και πάλι προπόνηση με ότι απαιτείται για να είναι ολοκληρωμένη μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους ενός αθλητή-ριας”, δήλωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία κ το “ευ αγωνίζεσθαι”.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.