Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διάθεση λαθραίων τσιγάρων στα Γιαννιτσά Πέλλας

Κατασχέθηκαν 1.590 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης 
Συνελήφθησαν σήμερα (10.05.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας 55χρονος ημεδαπός και μία 46χρονη ημεδαπή, που διέθεταν προς πώληση λαθραία τσιγάρα. Ειδικότερα, στη λαϊκή αγορά των Γιαννιτσών, σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερόμενων ως πλανόδιων πολιτών, οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από τον πάγκο και εντός του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου της 46χρονης, επιμελώς καλυμμένα 1.590 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι φόροι.

Ακολούθως, σε αστυνομική έρευνα στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μονόκαννη καραμπίνα διαμετρήματος (12) cal του 55χρονου, την οποία κατείχε παράνομα.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του τελωνειακού κώδικα και της παράνομης οπλοκατοχής.
Τα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.