Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ανάκληση μπύρας αββαείου Carrefour από τον ΕΦΕΤ


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την εταιρεία «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.» για τη διακίνηση μπύρας, στην οποία δεν επισημαίνονταν οι αλλεργιογόνες ουσίες θειώδη ως όφειλαν. Πρόκειται να τα κάτωθι προϊόντα:
α) Μπύρα αββαείου Carrefour κουτί, 500ml, με αριθμό γραμμοκώδικα 3560070209187, όλοι οι αριθμοί παρτίδας,
β) Μπύρα αββαείου Carrefour, 6x250ml, με αριθμό γραμμοκώδικα 3560070138500, όλοι οι αριθμοί παρτίδας, τα οποία έχουν διακινηθεί από την Γαλλία στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.».

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων, η διαδικασία της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει από την εν λόγω εταιρεία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στα θειώδη και έχουν στην κατοχή τους τα ανωτέρω προϊόντα (φωτογραφία) να μην τα καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.