Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Επίσημη η συνεργασία Κουβέλη με πρώην «λοχαγούς» του ΠαΣοΚ. Την Μ. Δευτέρα παρουσιάζονται οι προγραμματικοί άξονες

Πολιτικοί «λοχαγοί» - πρώην ΠΑΣΟΚ, καλλιτέχνες και άνθρωποι της επιστήμης και των γραμμάτων θα έχουν την τιμητική τους στη Δημοκρατική Αριστερά, στην αρχή της Μ. Εβδομάδας . Σε δημόσιες εκδηλώσεις θα γίνει επισημοποίηση νέων συνεργασιών (πασοκογενείς) σε πολιτικό επίπεδο ενώ θα εκφράσουν την εκλογική τους στήριξη στη ΔΗΜΑΡ και προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού.
Το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης και ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Σάκης Παπαθανασίου θα παρουσιάσουν τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της ΔΗΜΑΡ και την πολιτική της πρόταση στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ομόνοια.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο φουαγιέ του Μουσείου Μπενάκη η συζήτηση περί τέχνης και πολιτικής έχει έντονο προεκλογικό χρώμα. Είναι εκδήλωση του Τομέα Πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ με ομιλητή τον κ. Κουβέλη, για να φέρει τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ κοντά σε ανθρώπους της επιστήμης, των γραμμάτων και της τέχνης. Εκεί θα ανακοινωθούν ονόματα προσωπικοτήτων, που είτε στηρίζουν εκλογικά την ΔΗΜΑΡ (όπως οι ηθοποιοί κ.κ. Γιώργος Αρμένης και Στέλιος Μάινας, ο μουσικός και τραγουδιστής κ. Μπάμπης Τσέρτος κ.ά.), είτε μετέχουν στα ψηφοδέλτιά της (όπως ο ηθοποιός κ. Γιάννης Μπέζοςστο Επικρατείας, ο ηθοποιός και σεναριογράφος κ. Γιώργος Κυρίτσης στα Τρίκαλα κ.ά.).
Και την ερχόμενη Τρίτη έρχονται οι πρώην «λοχαγοί», πάλαι ποτέ μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ανήκουν στο λεγόμενο εκσυγχρονιστικό χώρο. Δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ αλλά θα παρουσιάσουν πολιτική διακήρυξη με την οποία θα εκφράσουν το πλαίσιο των θέσεών τους για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που τους κάνει να δώσουν "ψήφο εμπιστοσύνης" στη ΔΗΜΑΡ. Όπως λένε από το επιτελείο της ΔΗΜΑΡ, έχει προγραμματιστεί για την Μ. Τρίτη δημόσια παρέμβαση για την επισημοποίηση της συνεργασίας της με δώδεκα στελέχη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων μέλη της κίνησης «Νέα σοσιαλδημοκρατική συμφωνία», όπως οι κ.κ.Γ. Θωμάς, Στ. Μανίκας, Ι. Νικολάου, Φρ. Παπαδέλης, Μ. Σταυρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.