Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γ. Γεωργαντάς: Δεν θα σας κάνω να αισθανθείτε ντροπή

Για 2 πολύ συγκεκριμένα πράγματα -για τα οποία και καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριό του- δεσμεύθηκε χθες το πρωί Κυριακή 29 Απριλίου, από την κατάμεστη "Αρένα" στο Κιλκίς, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στην κεντρική προεκλογική του ομιλία. Απευθυνόμενος στο κοινό του τόνισε ότι εφόσον εκλεγεί : "1ον Δεν θα σας κάνω να αισθανθείτε ντροπή και να απολογηθείτε για μένα. 2ον Εάν η παρουσία μου δεν είναι ωφέλιμη για τον τόπο μου και κανείς δεν αφουγκράζεται τις αγωνίες και τα προβλήματα του νομού μου θα σας απαλλάξω από την παρουσία μου. Θέλω στο τέλος της τετραετίας να μπορώ να κάνω απολογισμό έργων και πράξεων ενώπιον σας. Και αν ο απολογισμός δεν είναι ικανοποιητικός δεν μπορώ να καταλάβω ποια η σκοπιμότητα του να είμαι βουλευτής".

 Ο Γιώργος Γεωργαντάς μεταξύ άλλων υπεραμύνθηκε της πολιτικής του Κώστα Καραμανλή, που "το 2009 είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό ενώ άλλοι έλεγαν ψέματα" και αναφερόμενος στους χειρισμούς Παπανδρέου, δήλωσε ότι αυτοί έφεραν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση και" καταρράκωσαν την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας".
Τόνισε δε ότι " το στοίχημα της ΝΔ, του Αντώνη Σαμαρά και το δικό μου είναι να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών με τους πολιτικούς". Αλλιώς, όπως είπε "η χώρα δεν έχει κανένα μέλλον".
Παράλληλα, έκανε λόγο για λαϊκισμό από πλευράς των λεγόμενων μικρών κομμάτων, τα οποία χωρίς να έχουν ουσιαστική πρόταση παρουσιάζουν λύσεις μαγικές για να αλιεύσουν την ψήφο του λαού.
Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν υπεύθυνο ηγέτη που διακρίνεται από ρεαλισμό και ορθολογισμό και ο οποίος "ζητά αυτοδυναμία γιατί στο καράβι που βρίσκεται στη φουρτούνα ένας πρέπει να κρατάει το τιμόνι", ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι κάθε ψήφος που δεν πηγαίνει στη ΝΔ δεν βοηθάει τη χώρα.
"Tο Κιλκίς στερήθηκε το 2009 τις δύο έδρες του. Το Κιλκίς όμως μπορεί και πρέπει να έχει 2 βουλευτές" κατέληξε.
Μεταξύ άλλων στην ομιλία Γεωργαντά παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι φορέων όπως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Ιωαννίδης, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.