Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη διάσκεψη των κυνηγετικών οργανώσεων της Ευρώπης

O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας κήρυξε χθες το πρωί την έναρξη των εργασιών της Διάσκεψης των Κυνηγετικών Οργανώσεων της Ευρώπης, που πραγματοποιείται στην Αθήνα (29 – 30 Μαρτίου), με πρωτοβουλία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Κατά την ομιλία του στη Διάσκεψη, ο Υφυπουργός υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Βασικό αντικείμενο της ευρωπαϊκής σας συνέλευσης αποτελεί ο τρόπος εφαρμογής της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σύμφωνα με την οποία ασκείται άμεσα ή έμμεσα η θήρα στην Ευρώπη.
Eίναι επιβεβλημένο, κάθε μέτρο, κάθε ρύθμιση για το κυνήγι να εξασφαλίζει τη σύμφωνη γνώμη όλων των ενδιαφερομένων, όλης της κοινωνίας στην οποία απευθύνεται και να στηρίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία και δεδομένα.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους Έλληνες κυνηγούς ότι θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης του έργου τους, όταν κάθε τους ενέργεια λαμβάνει υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή των κοινοτικών και εθνικών διατάξεων».
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Ένωση των Κυνηγετικών Οργανώσεων της Ευρώπης (F.A.C.E), στις εθνικές κυνηγετικές οργανώσεις 20 κρατών μελών που συμμετέχουν στη Διάσκεψη, καθώς και στη διοργανώτρια Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.