Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες (01.03.2012)

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Κατερίνη Πιερίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 18 και 20 ετών, διότι από παρακείμενη νεοαναγειρόμενη οικοδομή με άλμα βρέθηκαν στην ταράτσα της οικίας 50χρονου ημεδαπού και εισήλθαν στο κλιμακοστάσιο με σκοπό να εισέλθουν στην οικία του, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή πεζοί. Ακινητοποιήθηκαν σε κοντινή απόσταση, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζευγάρια γάντια.
Συνελήφθησαν επίσης χθες το μεσημέρι στην Έδεσσα Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 45 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (0,7) γραμμάρια ηρωίνης και (4) γραμμάρια κάνναβης. Επίσης, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.