Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Και νέο χτύπημα στο site του υπ. Δικαιοσύνης – Απειλές για χτυπήματα σε εφορίες

Και νέο «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης σημειώθηκε χθες το βράδυ. Το χτύπημα φέρει και πάλι τη σφραγίδα των Anonymous, οι οποίοι ωστόσο την προηγούμενη φορά είχαν αρνηθεί ότι είχαν κάποια σχέση, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής για το νέο χτύπημα. Στο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα και το οποίο ήταν στα ελληνικά, ζητείται από τις ελληνικές αρχές να ελευθερώσουν τους τρεις μαθητές Λυκείου σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την προηγούμενη επίθεση στις 2 Φεβρουαρίου, λέγοντας πως τα παιδιά της GHS (Greek Hacking Scene) δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.
Στην ιστοσελίδα εμφανίζονταν για περίπου τρεις ώρες τα σύμβολα και το μήνυμα των Anonymous στα ελληνικά σε μαύρο φόντο, ενώ στο κέντρο υπήρχε η φωτογραφία ενός σκύλου (του γνωστού ως «Λουκάνικου» που εμφανίζεται στις πορείες στην Αθήνα) μαζί με μια ομάδα κουκουλοφόρων.
Απευθύνεται, μάλιστα και προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή κυβέρνηση, απαιτώντας την αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα, τη μη πληρωμή των δανείων στους «τοκογλύφους» και τη διενέργεια εκλογών.
Στο μήνυμα τους ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι πλέον ο κάθε έλληνας είναι Anonymous και σημείωναν: «Μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθεια σας να μας φιμώσετε... Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous».
Στο μήνυμα, αναφερόταν επίσης ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν με αυτούς που ψήφισαν το ACTA και δολοφόνησαν τη Δημοκρατία. «Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν», σημείωναν και πρόσθεσαν ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορούν να κάνουν.
Το μήνυμα ανέφερε επίσης ότι: «Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνηση σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας. Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν την χώρα στο ΔΝΤ και τους τραπεζίτες. Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των ανέργων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό.
» Γνωρίζουμε τα πάντα. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί από το λαό. Και για αυτό ακριβώς η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που τη δολοφόνησαν».
Στο μήνυμα απηύθυναν κα απειλή για νέα χτυπήματα και σε εφορίες, επισημαίνοντας: «Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών» και κατέληξαν: «Έλληνες πολίτες, οι Anonymous είναι στο πλευρό σας. Να μας περιμένετε. Η δικαιοσύνη έρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου