Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βενιζέλο στηρίζει ο Γιώργος Φραγγίδης

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπροέδρου και Υπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη στο γραφείο του Αντιπροέδρου στη Βουλή, όπου και συζητήθηκε η νέα κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην οικονομία της χώρας μετά και την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, η πορεία του PSI και οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Ο Γιώργος Φραγγίδης έθεσε τους προβληματισμούς του και τις προτάσεις του στον Υπουργό Οικονομικών με κεντρικό άξονα την στροφή προς μια αναπτυξιακή κατεύθυνση. Μετά την σταθεροποίηση της δημοσιονομικής κατάστασης και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τα οποία δεσμεύτηκε η χώρα μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανάληψη πρωτοβουλιών προς μια κατεύθυνση ανάκαμψης της οικονομίας με τα απαραίτητα εχέγγυα για την κοινωνική συνοχή και τα στρώματα εκείνα του πληθυσμού τα οποία έχουν πληγεί από τις εισοδηματικές περικοπές και τους φόρους.
Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλυσε την πρόταση του για την ανασυγκρότηση του κινήματος και της χώρας. Ο Γιώργος Φραγγίδης συμφώνησε με την πρόταση αυτή και δήλωσε την στήριξη στο πρόσωπο του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

11 σχόλια:

  1. Μπραβο μεγάλε Φραγγιδη να δουμε στις εκλογες αν το Κιλκις σε στιριξει και επειδη το βλεπω χλωμο κανε οτι ειναι να κανεις Ιουδα αλλα μετά μην ξεχάσεις να πας να κρεμαστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακάρι όλοι οι Ιούδες να'χαν τη δυναμη να δωσουν την ψυχη τους για την ανασταση του τόπου τους. Το Κιλκίς πρέπει να νιωθει περήφανο με τέτοιους
      πολιτικους που μένουν στον πολεμο και δεν το βάζουν στα πόδια, προκειμένου την πολιτική τους σωτηρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Είχε κανείς καμιά αμφιβολία? Όπως λέει και το άσμα: "Όπου φυσάει ο άνεμος πάω..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, τα πλούτη κανείς .Πόλεμος συμφερόντων .Στο τέλος ο καθένας έχει το Βατερλώ του .Ετσι δεν είναι γιατρέ του μνημονίου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Βατερλώ του Κιλκίς απέτρεψαν πολιτικοί σαν τον Φραγγίδη, που είχαν τη γενναιότητα να προχωρήσουν μπροστα με προσωπικό κόστος, και οχι να οπισθοχωρησουν παραιτούμενοι.......................!

      Διαγραφή
    2. Πάνε να βάλεις την κεφάλα σου κάτω απ' τη βρύση κι αν ακόμα δεν έχεις συνέλθει ξαναπροσπάθησε. Απίθανε.

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΗΣΕ ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. etsi na doyme ti ua paroyn sto telos...ektos apo ton mpoylo xaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Φραγγίδης γνωρίζει την άποψη του Βαγγέλη Βενιζέλου γι' αυτόν; Και μάλιστα διατυπώθηκε και πολύ πρόσφατα... Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia pes tin apopsi tou na tin mathoume ki emeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους είδε το σωστό ο Φραγγίδης. Τόσα χρόνια με τον αχρηστο το ΓΑΠ καιρός ήταν να στηρίξει Βενιζέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.