Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δύσκολες αναμετρήσεις για άνδρες και γυναίκες του Α.Μ.Σ.Π ΚΙΛΚΙΣ ''89

Με ντέρμπι κορυφής, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ο επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα της Β εθνικής αντρών για τον Α.Μ.Σ.Π ΚΙΛΚΙΣ ''89, αυτή την φορά με τον Αμύντα Αμύνταιου, αύριο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αμύνταιου στις 18:00 το απόγευμα. Ένα δύσκολο απόγευμα για το Κιλκισιώτικο συγκρότημα όπου με νίκη δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική. Η απουσία του Λάμπρου Χοτζούδη είναι το μοναδικό πρόβλημα λόγο της άδικης τιμωρίας του, μέχρι στιγμής πριν την βραδινή τελευταία προπόνηση, για τους Κιλκισιώτες, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι η απόδοση και η αγωνιστικότητα των υπολοίπων θα καλύψουν το κενό του και η ομάδα θα επιστρέψει από το παγωμένο Αμύνταιο με το θετικό αποτέλεσμα !
Την Κυριακή είναι η δύσκολη αναμέτρηση για την γυναικεία ομάδα στο Δ.Α.Κ. Βέροιας με τον τοπικό Φέρωνα. Ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 16:30, και είναι πολύ σημαντικό για τις νεαρές Κιλκισιώτισες, σε ότι αφορά την συνέχεια και την απόκτηση εμπειριών, διότι θα αντιμετωπίσουν μια επίσης νεανική ομάδα με μια κάπως μεγαλύτερη όμως εμπειρία λόγο συμμετοχής της σε δυσκολότερο όμιλο στα ηλικιακά πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια.
Το πρόβλημα για τον Α.Μ.Σ.Π. ΚΙΛΚΙΣ ''89 είναι η απουσίες των δύο μεγαλύτερων σε ηλικία παικτριών, Αθηνάς Χρυσοστομίδου λόγο τραυματισμού και Νατάσας Σαββίδου λόγω σπουδών και εξεταστικής στην Κομοτηνή, οπότε το προπονητικό team θα έχει στη διάθεση του και θα χρησιμοποιήσει μόνο της παίκτριες από τα τμήματα των Νεανίδων & Κορασίδων, και τις δύο " μεγάλες ", που είναι στο Κιλκίς, Μαρίνα Ηλιάδου & Μαλβίνα Γκεζεμπεικίδου.
Τα δύο υπόλοιπα παιχνίδια για τα τμήματα του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 89 είναι το Σάββατο 04/02/12 , 9 & 10 το πρωί στη Μίκρα Θεσ/νίκης κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ότι οι μικροί και μικρές αθλητές/αθλήτριες θα έχουν αναχώρηση στις 6:45 το πρωί. Πρόκειται για τα παιχνίδια των Παμπαίδων με το Καλαμαρί και των Κορασίδων με τον Μακεδονικό.
Τα τμήματα των Μίνι Αγοριών, Μίνι Κοριτσιών και Παγκορασίδων έχουν Ρεπό, ενώ η ομάδα των Νεανίδων βρίσκετε σε αναμονή για τον ορισμό του μπαράζ με ομάδα άλλου γεωγραφικού διαμερίσματος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.