Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Οδηγός ασφαλούς χρήσης του Facebook

Εξαιτίας της δεδομένης ανάγκης των χρηστών του Facebook να γνωρίσουν με ποιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο με ασφάλεια, αποφεύγοντας τους πιθανούς κινδύνους, η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου δημιούργησε ένα αναλυτικό 48σέλιδο οδηγό που ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πώς μπορεί να ελέγχει και να ρυθμίζει την πρόσβαση στα δεδομένα μέσα από τις οθόνες του Facebook.
Ο οδηγός αφορά στη νέα μορφή του προφίλ, το χρονολόγιο, που σύντομα θα έχουν όλοι οι λογαριασμοί του Facebook, καθώς και στις νέες ρυθμίσεις του λογαριασμού και του απορρήτου. Παρέχει απλές οδηγίες χρησιμοποιώντας τις οθόνες του ιστοχώρου και αναδεικνύοντας τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες της ασφαλούς χρήσης.
Ο οδηγός δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή έδρα του Facebook στην Ιρλανδία. Είναι προσβάσιμος σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστοχώρο του Saferinternet.gr, στη διεύθυνση: http://www.saferinternet.gr/index.php?parentobjId=Page15.
Πηγή!www.ampa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.