Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ανάκληση αυτοκινήτων CHEVROLET µοντέλο Matiz M200 χρονολογίας κατασκευής 2007-2009 για έλεγχο της µονάδας ABS

H Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων CHEVROLET Matiz M200. Η ανάκληση περιλαµβάνει 9290 οχήµατα, χρονολογίας κατασκευής 2007-2009, στα οποία ενδέχεται να παρατηρηθεί µειωµένη απόδοση του συστήµατος πέδησης και/ή σπογγώδη λειτουργία του πεντάλ φρένου, εξαιτίας κολλήµατος κάποιας εκ των βαλβίδων εσωτερικά της µονάδας ABS. Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα έχουν επίσηµα αναφερθεί 12 περιπτώσεις, που να σχετίζονται µε το συγκεκριµένο θέµα. Η εταιρεία Chevellas A.E. θα ενηµερώσει µε προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριµένων αυτοκινήτων, ώστε να προσέρχονται µε ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτηµένων συνεργείων της CHEVROLET σε όλη την Ελλάδα, προκειµένου να πραγµατοποιηθεί έλεγχος της µονάδας ABS και οι απαραίτητες εργασίες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το τηλέφωνο 210 5773460.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.