Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Δραστηριότητες του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Δραστήριος όπως πάντα ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού δεν άφησε τον Δεκέμβρη, μήνα Χαράς και Αγάπης, χωρίς να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, άλλοτε καλεσμένος από άλλους πολιτιστικούς φορείς και άλλοτε οργανώνοντας δικές του μουσικές συναντήσεις. Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η "Χορωδία Γυναικών" οργάνωσε μία διαφορετική εκδήλωση μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Ευρωπού. Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι και μελωδίες, βάζοντας στο πνεύμα των ημερών όλους τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση μας πλαισίωσαν και οι χορωδίες "Γυναικών του Πολυπέτρου" και "ΚΑΠΗ Γιαννιτσών", τις οποίες και ευχαριστούμε.
Στις 26 Δεκεμβρίου, οι μικροί μας μουσικοί πραγματοποίησαν μία όμορφη παρουσία, με τις μελωδικές φωνούλες τους, τις κιθάρες, το πιάνο, το κλαρίνο, το τύμπανο, τα μπουζούκια, την τρομπέτα και άλλα, βάζοντας όλη τους την ψυχούλα και το μεράκι τους. Την όλη οργάνωση είχε αναλάβει ο δάσκαλος της μουσικής, κ. Κουμαρτζής Δάνης. Φεύγοντας από τη γιορτούλα είχαμε ξαναγίνει έστω και για λίγο παιδιά. Ήτνα μία πραγματικά υπέροχη ώρα.
Ο Σύλλογος μας εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2012.
Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου. Οι Ευρωμελωδοί, το νεανικό μουσικό σχήμα του συλλόγου, θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της Αγάπης και του Έρωτα στον Ευρωπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου