Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Ανεύρεση πτώματος στη Χαλκιδική

Στην περιοχή «Λάκκες» Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, μέσα σε ρέμα με θαμνώδη έκταση σε βάθος (8) περίπου μέτρων, βρέθηκε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε πτώμα ατόμου σε προχωρημένη σήψη. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 69χρονο ημεδαπό, το οποίο αναγνωρίσθηκε από συγγενικό του πρόσωπο και για τον οποίο την (15.07.2011) είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής από τους οικείους του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Υπενθυμίζεται ότι την (13.07.2011) τις πρώτες πρωινές ώρες ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου Χαλκιδικής, το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής (100) για εκτροπή Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου και εγκλωβισμό ατόμου στην περιοχή «Χρουσό» στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις των υφιστάμενων Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής καθώς και κλιμακίου της Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλονίκης αλλά και η συνδρομή εναερίων μέσων για τον εντοπισμό, πλην όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του ατόμου και του οχήματος.
Μέσα στο όχημα βρέθηκαν επίσης:
· (1) κινητό τηλέφωνο
· (1) κυνηγετικό όπλο και
· (1) μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου