Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Νεκρός ο Κιλκισιώτης ορειβάτης στο Μπέλλες

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού ορειβάτη από το Κιλκίς, ο οποίος έχοντας χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής στο όρος Μπέλλες στις Σέρρες, εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί από ομάδα της ΕΜΑΚ.
Ο άτυχος άντρας βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του βουνού, όπου είχε εγκλωβιστεί, σε ύψος περίπου 1.700 μέτρων.

9 σχόλια:

  1. καλή σας χρονιά. γιατί δεν αναγραφετε το όνομα του νεαροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σημασια εχει το ονομα;
    η σημασια ειναι οτι χαθηκε το νεο παιδι και το χειροτερο λογω μη βοηθειας των υπολοιπων του ορειβατικου συλλογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός το είπε ότι δεν είχε βοήθεια. Ας μην μιλάμε καλύτερα χωρίς να γνωρίζουμε τα γεγονότα. Ένας άνθρωπος είναι με κρυοπαγήματα στο νοσοκομείο επειδή προσπάθησε να σώσει τον νεαρό.
    Είναι εγκληματική η συνήθεια να κατηγορούμε ανθρώπους ελαφρά την καρδίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο άνθρωπος που τον βοήθησε ας έιναι καλά...θα του πω και ευχαριστώ....πολλά ευχαριστώ.....στους άλλους όμως τι να πώ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????άμμεση δράση και κουραφέξαλα δυο μέρς το ξέρανε και μας το κρύβανε.........αυτοί οι άλλοι...
    Μονάχα ο Δημήτρης ξέρει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι ντροπή για τον ορειβατικό σύλλογο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού!
    Είναι πολύ άσχημο πράγμα για μια μάνα να θάβει το παιδί της. Τώρα για το ποιος ευθύνεται είναι μεγάλη ιστορία. από την ομάδα διασώσεων που ήταν στους προποδες του βουνού και δεν ανέβαινε να σώσει το παιδί με τον κύριο που το βοηθούσε, μέχρι και τον ίδιο τον ορειβατικό σύλλογο που δεν προμήθευσε το παιδί με τον κατάλληλο εξοπλισμό..
    Στο δια ταύτα... το παιδί έφυγε! Σκοπός είναι να μη ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα από ΑΜΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συλλυπητήρια στην οικογένεια!!! Όντως δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για μια μάνα απ' το να θάβει το παιδί της. Είμαι μάνα κι εγώ και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου. Η ζωή σου τελειώνει όταν χάνεις ένα παιδί. Ακόμα κι αν έχεις άλλα εκατό από πίσω, η απουσία του ενός είναι καταλυτική.
    Αλλά παιδιά δεν μπορούμε να κατηγορούμε και τα άλλα παιδιά. Ακόμα κι αν έκαναν κάποιο λάθος, ανθρώπινο δεν είναι;;;; Ήταν φίλος τους απ' όσο ξέρω. Δεν θα τον άφηναν έτσι αν μπορούσαν να κάνουν κάτι.
    Όλοι όμως κάτω υπό πίεση κάνουμε λάθη. Χωρίς να το θέλουμε. Ας μην κατηγορούμε λοιπόν χωρίς να ξέρουμε επακριβώς τα γεγονότα. Ας δώσουμε ένα αβαντάζ και σ' αυτά τα παιδιά που σώθηκαν.
    Εύχομαι στην οικογένεια του εκλιπώντος κουράγιο. Αν και φαντάζομαι πως τα λόγια είναι λίγα και μικρά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Ο πόνος επισκιάζει τα πάντα. Μακάρι το Κιλκίς να μην θρηνήσει άλλα παιδιά του. Για κανένα λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κανείς δεν κατηγορεί κανέναν και είναι σίγουρο ότι η συνειδηση των συντρόφων βαραίνει από μόνη της. βασική αρχή της ομάδας είναι όλοι για έναν κι ένας για όλους, εδώ λοιπόν λειτούργησε το ένας για όλους αλλά είναι εγκληματικό για τους ενθρώπους που είχαν την πείρα αλλά και παράλληλα την αμέλεια της σωστής κι οργανωμένης εξόρμησης σε έναν υψόμετρο με πολύ χαμηλή θερμοκρασία και μια έγκαιρη κακή πρόγνωση καιρού που απαιτεί δεξιότητες και εξοπλισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.