Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πύρρειος νίκη για τον Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89

Μεγάλη αλλά Πύρρειος η νίκη που πέτυχε η ομάδα αντρών του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89 επί του Α.Ο.Α. Καστοριάς με 37-22 (23-07). Αιτία η άδικη και αυστηρή αποβολή με κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας Λάμπρος Χοτζούδης από τον κάκιστο διαιτητή, έναν εκ των δύο, Τομίδη Ιωαν. από τα Γιαννιτσά που όλος παραδόξως διαιτητεύει για τρίτη συνεχής αγωνιστική την ομάδα του Κιλκίς με την απόδοση του να είναι και στα τρία παιχνίδια κακή και εχθρική προς την ομάδα του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89. Σε μία φάση όπου η μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να είναι μία δίλεπτη αποβολή, ο διαιτητής από τα Γιαννιτσά έβγαλε με μεγάλη ευκολία την Κόκκινη Κάρτα από το τσεπάκι του όπως με μεγάλη ευκολία έδινε τις δίλεπτες αποβολές στους παίκτες του Κιλκίς με αποτέλεσμα να αποβληθούν με Κόκκινη Κάρτα ( 3 δίλεπτες ) και οι Δενδράκης, Χαλκίδης, οι οποίες φυσικά είναι μόνο για αυτό το παιχνίδι, από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η ποινή του Χοτζούδη θα βγει από τον αθλητικό δικαστή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Κιλκισιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Καστοριάς να ελπίζει οτί μπορεί να διεκδίκηση κάποιο θετικό αποτέλεσμα . Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους δυο πιτσιρικάδες Σαββίδη Σ., Αναστασιάδη Π. και τον αρχηγό της ομάδος Κωστόπουλο Γ. από το πρώτο λεπτό ο Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89 πήρε κεφάλι στο σκορ με 4 γκολ και έφτασε να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 23-07. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και σε συνάρτηση με τις αποβολές το επίπεδο του σκορ έμεινε σε χαμηλότερο επίπεδο από ότι θα μπορούσε να φτάσει και το σφύριγμα της κόρνας να βρίσκει τις δυο ομάδες με σκορ 37-22.Το θετικό της συνάντησης είναι ότι αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδος και πήραν λεπτά συμμετοχής. Επόμενο παιχνίδι το ντέρμπι κορυφής στο Αμύνταιο με τον τοπικό Αμύντα.
Η σύνθεση: (Παμπορίδης) Κοβλακάς (τ), Ιωαννίδης (τ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (9), Βαλής, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (7), Φυντανίδης (3), Χαλκίδης, Ραγιόπουλος (1), Τσαχουρίδης (2), Δενδράκης (4), Χοντζούδης (3), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (8), Μπαλάσκας, Χρυσοστομίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.