Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την τοποθέτηση ελεγκτών γιατρών στη Δ/νση Υγιεινής Κιλκίς

Τοποθετήθηκε ελεγκτής γιατρός στη Δ/νση Υγιεινής Κιλκίς. Έτσι αντιμετωπίσθηκε ένα χρονίζον πρόβλημα που είχαν οι ασθενείς και οι φαρμακοποιοί με τη θεώρηση των συνταγών, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά κυρίως των ηλικιωμένων ανθρώπων. Τα ονόματα των γιατρών είναι: τακτικός η κ. Φερεσίδου Αλεξία και αναπληρωτής ο κ. Νικολαΐδης Ιωάννης. Ο κ. Γιώργος Φραγγίδης βουλευτής Ν. Κιλκίς έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θέμα: «Το μέτρο πολιτισμού μίας χώρας είναι ο δείκτης ταλαιπωρίας του πολίτη και δυστυχώς στη χώρα μας όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες ενός κράτους που αντί να διευκολύνει τον εργαζόμενο, το μισθωτό, το συνταξιούχο, τον ταλαιπωρεί, ισοπεδώνοντας συχνά την αξιοπρέπειά του, αλλά και την υπερηφάνειά του. Διεκδικούμε και παλεύουμε για την παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας και σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε σύμμαχο και αρωγό τον πολίτη».

1 σχόλιο:

  1. ΕΑΝ με τον τίτλο 'Δ/νση Υγιεινής Κιλκίς' εννοεί την 'Υπηρεσία Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου'(ΥΠΑΔ Κιλκίς,Μητροπόλεως 42),σας πληροφορώ οτι στίς 30 Ιουνίου 2011 είχε λήξη η προηγούμενη σύμβαση έργου ενός έτους, των προηγούμενων ελεγκτών.Επομένως μεσολάβησε εύλογο χρονικό διάστημα για την νέα προκύρηξη.Επομένως για ποιό 'χρονίζον πρόβλημα' ομιλεί;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.