Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Την Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων εορτάζει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ

Την Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων εορτάζει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ. Παραμονή της εορτής του Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, και ώρα 5:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής του Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου στον Μητροπολιτικό Ναό. Μετά την Θεία Λειτουργία στις 11:00 θα ακολουθήσει γιορτινή εκδήλωση από τις Χορωδίες τις Μητροπόλεώς μας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου μετά την οποία ο Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις ευχές των πιστών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο εορτάζων Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις ευχές των πιστών στα γραφεία της Ιεράς μητροπόλεως από τις 6:00 και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.