Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Είδες η ΔΕΗ;

Επιβεβαιώνεται πλήρως και σε αυτήν την περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος όταν έλεγε πως «η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο». Δε μας είπε, βέβαια, ποιοι είναι οι χτυπημένοι από τη ζωή, τη μοίρα και την αβελτηρία.
Η στήλη αναφέρεται στο χαράτσι για τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ.
Ενώ η πρόσφατη εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών δίνειπροθεσμία 80 ημερών για να πληρώσει ο πολίτης το χαράτσι, προτού του κοπεί το ρεύμα, η ΔΕΗ λέει κάτι άλλο:
Ναι μεν δε θα σας κόψουμε το ρεύμα επειδή έτσι λέει η εγκύκλιος,ωστόσο, επειδή το δικό μας μέρος πρέπει να το πληρώσετε, και αν δεν το πληρώσετε -σε φυσιολογικές συνθήκες- σάς κόβουμε το ρεύμα σε 30 ημέρες, θα φάτε προσαύξηση 7%, εάν είστε εκτός προθεσμιών της ΔΕΗ, του λογαριασμού ρεύματος δηλαδή.
Η στήλη να δεχθεί την απαίτηση της ΔΕΗ. Έχει ωστόσο μια απορία: αυτά τα λεφτά, από την προσαύξηση, σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει στη διαφημιστική καμπάνια, ύψους 12 εκατ. ευρώ, που θέλει να κάνει; Και επί τη ευκαιρία, ως επιχείρηση ηλεκτρισμού, τι σκοπεύει να διαφημίσει; Αγγούρια;
Ο επικεφαλής της Επιχείρησης, αυτός που έγραψε στα παλαιότετα των υποδημάτων του τους δημάρχους, ένα θεσμό δηλαδή, ο καθηγητής Αρθούρος Ζερβός έχει να πει κάτι; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος;
Πηγή: www.aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

  1. Που το γράφει βρε παιδιά, ότι μια Α.Ε. όπως είναι η ΔΕΗ δεν μπορεί να διαφημίζει τις υπηρεσίες της?
    Εδώ βγήκαν οι εταιρείες των βαλιτσάκιδων που πουλάν το ρεύμα της ΔΕΗ και διαφημίζονται. Ας μην είμαστε παράλογοι. Δεν μας αρέσει το χαράτσι που μας επιβλήθηκε από την Κυβέρνηση (όχι απ τη ΔΕΗ), είναι άδικο και φασιστικά επιβεβλημένο,σύμφωνοι, αλλά αν το μάζευαν εισπρακτικές εταιρείες θα λέγαμε ότι είναι το δικό τους χαράτσι? γιατί αυτή η ευκολία να αναθεμετίζουμε ότι είναι δημόσιο,με μεγάλη ευκολία, δε μας βγήκε μέχρι στιγμής σε καλό. Ας προσέχουμε μην κόψουμε το κλαδί που καθόμαστε, από κεκτημένη ταχύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.