Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη 22χρονος για κλοπές και για φθορές υαλοπινάκων σε αυτοκίνητα στη Γουμένισσα Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν είκοσι (20) περιπτώσεις φθορών σε οχήματα, κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις καφενείων με ισάριθμους παθόντες που έλαβαν χώρα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Συνελήφθη χθες (02-12-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας με την άμεση συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 22 ετών. Ο 22χρονος μαζί με έναν ομοεθνή του 31 ετών που διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, ενέχονται σε πλήθος αξιόποινων πράξεων σχετικά με κλοπές οχημάτων, φθορές υαλοπινάκων σε αυτά και διαρρήξεις καφενείων.
Αναλυτικότερα, στη Γουμένισσα Κιλκίς, αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπου τελικά εντοπίστηκε το όχημα σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων και συνελήφθη ο 22χρονος. Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, τρόφιμα, 1 φυσίγγιο και άλλα αντικείμενα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω ένωσαν τις δυνάμεις τους και ενεργώντας από κοινού με σκοπό τις κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων και καταστημάτων κατά το χρονικό διάστημα από 04-11-2011 έως 02-12-2011:
· αφαίρεσαν (6) Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα (4),
· προκάλεσαν θραύση υαλοπινάκων σε (12) Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα και από δύο εξ αυτών αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, τσιγάρα και δύο κινητά τηλέφωνα,
· διέρρηξαν (2) καφενεία και αφαίρεσαν τρόφιμα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας σχηματίστηκε δικογραφία, μεταξύ άλλων, για τα αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», των «Διακεκριμένων Περιπτώσεων Κλοπών», του «Νόμου Περί Όπλων» κατά συναυτουργία και του «Νόμου Περί Αλλοδαπών».
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.