Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πρόγραμμα της αντιπροσωπείας της Κ.Ο. Ελληνογερμανικής Φιλίας στο Βερολίνο

Ο Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. Κιλκίς κ. Φραγγίδης Γεώργιος μετέχει ως μέλος της αντιπροσωπείας της Κ.Ο. της Ελληνογερμανικής Φιλίας, η οποία αναχωρεί τη Δευτέρα 28-11-2011 για το Βερολίνο της Γερμανίας. Εκεί θα τους υποδεχθεί την πρώτη μέρα η Πρόεδρος της Γερμανοελληνικής Φιλίας κ. Annette Groth και ο Έλληνας Πρέσβης κ. Δημήτριος Ράλλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους τα μέλη της αντιπροσωπείας της Κ.Ο. Ελληνογερμανικής Φιλίας θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών υποθέσεων κ.Gunther Krichbaum, με εκπροσώπους της Μ.Κ.Ο. για το Άσυλο καθώς και με δημοσιογράφους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνομιλίες με το Διευθυντή του Ευρωπαϊκού τμήματος του Υπ. Εξωτερικών, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής κ. Δρ. Nobert Lammert, τον Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Straubinger καθώς επίσης και με τον Υφυπουργό του Ομοσπονδιακού Υπ . Οικονομίας και Τεχνολογίας κ. Hans-Joachim Otto.
Η επίσκεψη κλείνει με την συνάντηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, με το Δ/ντή του τομέα Οικονομικής Πολιτικής στην Ευρώπη των Γερμανικών συνδικάτων της Ομοσπονδίας και Διοίκησης κ. Δρ. Dierk Hirscher. Παράλληλα θα υπάρξουν επαφές με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου του Βραδεμβούργου και με τον Υφυπουργό του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών κ. Steffen Kampeter και συνομιλίες με τον κ. Reinemnd, Πρόεδρο Επιτροπής Οικονομικών.
Οι Έλληνες βουλευτές θα έχουν συνάντηση:
1.Με εκπροσώπους των 5 κομμάτων της γερμανικής Βουλής
2.Επαφές με την Ομογένεια
3.Επαφή με τον εκπρόσωπο του Υπ. Παιδείας
4.Επαφές σχετικά με τα θέματα:
Α) Του προγράμματος Helios
Β) Σχετικά με επενδυτικό ενδιαφέρον για τον αγωγό φυσικού αερίου I.T.G.I.

2 σχόλια:

  1. Να κάνω μια ερώτηση. Βουλευτής Παραστατίδης δεν υπάρχει στο Κιλκίς?
    Πως γίνεται ο Φραγγίδης να εκπροσωπεί τον Παπανδρέου στον Πατριάρχη, στη Γερμανία και γενικώς να εμφανίζεται παντού. Ο άλλος που κρύβεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.