Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή Χ. Γκουντενούδη τον Πρόεδρο Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ)

Κύριε Πρόεδρε,
Η έναρξη της διανομής του φυσικού αερίου στη χώρα μας, γέννησε πολλές ελπίδες για βελτίωση της ζωής των πολιτών σε πολλούς τομείς. Από την εξοικονόμηση πόρων για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, έως τη δραστική ελάφρυνση του Περιβάλλοντος από ρύπους άλλων καυσίμων.  Ο νομός Κιλκίς, αν και εφάπτεται του βασικού άξονα μεταφοράς του φυσικού Αερίου προς τη χώρα μας, έχει αδικηθεί, μέχρι στιγμής, στη διαδικασία εκμετάλλευσης των ευεργετημάτων του πολύτιμου καυσίμου. Σε όλη την έκταση του νομού Κιλκίς, μόνο η Βιομηχανική Περιοχή απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, στην πόλη του Κιλκίς, ενώ όλες οι διαδικασίες έγιναν στο ακέραιο, δεν κατέστη ακόμη δυνατή η σύνδεση του Νοσοκομείου με την παροχή Φυσικού Αερίου. Παράλληλα στην πρωτεύουσα του νομού δεν υπάρχει ακόμη η παροχή Αερίου, παρά το γεγονός ότι οι εκατοντάδες καινούργιες οικοδομές διαθέτουν την ανάλογη εγκατάσταση, αφού αυτή προαπαιτείται για την έκδοση οικοδομικής άδειας.
Κύριε Πρόεδρε,
Περιττεύει, πιστεύουμε, άλλη μια απαρίθμηση των δυσχερειών που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα τα νοικοκυριά, λόγω του κόστους διαβίωσης. Γι’ αυτό και η άμεση δρομολόγηση της σύνδεσης των περιοχών του νομού με το Φυσικό Αέριο καθίσταται αδήριτη ανάγκη με σίγουρα και πολλαπλά οφέλη. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη η επέκταση του δικτύου παροχής Φυσικού Αερίου και προς την περιοχή του δήμου Παιονίας, από τον οποίο διέρχεται η ΠΑΘΕ με κατάληξη στην κυριότερη οδική πύλη της χώρας, τον Μεθοριακό Σταθμό Ευζώνων.
Με τη διαβεβαίωση ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με το σύνολο των Υπηρεσιών της, είναι στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία, παρακαλούμε για την άμεση δρομολόγηση της συμπερίληψης του νομού μας στους σχεδιασμούς της ΔΕΠΑ για σύνδεση με το δίκτυο του Φυσικού Αερίου.

1 σχόλιο:

  1. Γκουντενούδη άλλαξε φωτογραφία γιατί εδώ μοιάζεις με τον κόμη Δράκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.