Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε στην Αξιούπολη εγκληματική ομάδα διαρρηκτών

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που διέπραξε δεκαοκτώ κλοπές και διαρρήξεις στο νομό μας, καθώς και στη Πιερία, προχώρησαν αστυνομικοί στη περιοχή της Αξιούπολης. Συγκεκριμένα, συνέλαβαν δύο απ` τα τρία μέλη της ομάδας, οι οποίοι είναι
 υπήκοοι FYROM, ηλικίας 38 και 27 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Στο κρησφύγετο της ομάδας βρέθηκαν, πλήθος κινητών τηλεφώνων, τιμαλφών, χρηματικό ποσό και δύο κυνηγετικά όπλα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες κλοπές και διαρρήξεις. Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στην αστυνομία που συνέλλαβε τη σπείρα.
    Την κυβερνητική σπείρα πότε θα την συλλάβει;
    Τί λέω ο αφελής. Αυτήν την προστατεύει, για να μας ληστεύει ανενόχλητη.
    Αλλοίμονο τώρα...δεν είμαστε όλοι ίδιοι κι' όμοιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΥΚΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λούκυ Λουκ παπαρολόγε που είσαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.