Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το πρόγραμμα ψεκασμού κουνουπιών από 18 έως 29 Αυγούστου

Με διαρκώς αυξανόμενη ένταση και συχνότητα συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλες τις περιοχές του νομού. Παράλληλα συνεχίζονται οι δειγματοληψίες για τον εντοπισμό μολυσμένων κουνουπιών. Οι δειγματοληψίες αυτές ήδη έχουν φέρει αποτελέσματα με τον εντοπισμό μολυσμένων κουνουπιών σε περιοχές οι οποίες ήδη έχουν ανακοινωθεί.
Να σημειωθεί ότι το προβλεπόμενο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και υπάρχει δυνατότητα αλλαγών ανάλογα με την εξέλιξη του έργου και τις καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικού συνεργείου.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών προβλέπει επαναλαμβανόμενους ψεκασμούς στις εξής περιοχές: Ρύζια, Αγ. Πέτρος, Ευρωπός, Άσπρος, Αξιοχώρι, Τούμπα, Βαλτοτόπι, Π. Γυναικόκαστρο, Ν. Γυναικόκαστρο, Κ. Απόστολοι, Μ. Απόστολοι, Α. Απόστολοι, Λεβεντοχώρι, Μεσιανό, Παντελεήμονας, Ν. Σάντα, Γαλλικός, Πεδινό, Καστανιές, Ελευθεροχώρι, Μεγάλη Στέρνα, Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Γοργόπη, Βαφειοχώρι, Πευκόδασος, Μικρό Δάσος, Έυζωνοι, Πλατανιά, Ποντοηράκλεια, Βαπτιστής, Δοϊράνη, Μυριόφυτο, Μουριές, Πλατανιές, Α. Σούρμενα, Κ. Σούρμενα, Αγία Παρασκευή, Κιλκίς, Σταυροχώρι, Μεταλλικό, Χέρσο, Πικρολίμνη, Ξυλοκερατιά, Μικρόκαμπος, Π. Αγιονέρι, Ν. Αγιονέρι, Καμπάνη, Κρηστώνη, Πέρινθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.