Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος “Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων”


Με την εμφάνιση των μαθητών της Σχολής χορού “Adagio” της Μιράντας Φροστ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 ο πρώτος κύκλος των Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ. Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Κιλκίς έδωσε το παρόν, αγκαλιάζοντας με θέρμη την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στο χαιρετισμό του πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Κιλκισιώτες για την αγάπη και τη θετική ανταπόκριση που δείχνουν στο νέο θεσμό του Δήμου, έτσι όπως αυτός εξελίσσεται, ενώ τόνισε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Όπως είπε, τα “Μουσικά Ξυπνήματα” του Δήμου θα κάνουν κι αυτά διακοπές και θα επιστρέψουν δριμύτερα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με περισσότερες μουσικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.
Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση, αυτή έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και 25ης Μαρτίου, εντός του οδοστρώματος. Ο δρόμος μετατράπηκε σε μια μεγάλη σκηνή χορού, όπου οι μαθητές διαφόρων ηλικιών της Σχολής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μπροστά σε ένα θερμό και ενθουσιώδες κοινό. Στην εκδήλωση χόρεψαν και οι δίδυμες αδερφές που είχαμε γνωρίσει μέσα από τηλεοπτικό talent show χορού "So you think you can dance 2", Έλενα και Φένια Τσικιτίκου.
Ο Δήμος Κιλκίς για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η νεά σειρά μουσικών εκδηλώσεων υπό το γενικό τίτλο “Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα”, απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλους τους τοπικούς μουσικούς, καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο αφιλοκερδώς, και φυσικά σε όλους τους Κιλκισιώτες για τη συμμετοχή τους.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του για τον Σεπτέμβρη, καθώς βρίσκεται σε επαφή με πολλούς ενδιαφερόμενους. Παράλληλα όμως δηλώνει ανοικτός και σε νέες προτάσεις συνεργασίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.