Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, στην Εγνατία Οδό, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, ένας ημεδαπός 30 ετών για κατοχή και μεταφορά 5  κιλών χασίς. Παράλληλα, συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου) το βράδυ στη Χρυσούπολη Καβάλας και ο 33χρονος Αλβανός συνεργός του, που ήταν ο οδηγός του Ι.Χ. με το οποίο μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών. Η καταδίωξη των δυο συνεργών ήταν πολύωρη, ενώ οι δράστες δεν δίστασαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν να εμβολίσουν δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ!
 Οι δύο έμποροι ναρκωτικών ήταν υπό παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Όταν εντοπίστηκαν χθες να κινούνται με το όχημά τους στην περιοχή της Ευκαρπίας, οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στο ύψος του “Τιτάν”, για να τους ελέγξουν. Ωστόσο, οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να πλησιάσουν το όχημα, με ένα από τα δύο περιπολικά που το καταδίωκαν να περνάει μπροστά του προκειμένου να ακινητοποιηθεί. Οι δράστες όμως, άρχισαν να προσκρούουν με το όχημά τους στο πίσω μέρος του περιπολικού, προκειμένου να το βγάλουν από τον δρόμο, ενώ συγκρούστηκαν και με το δεύτερο περιπολικό που τους ακολουθούσε. Τελικά το όχημά τους ακινητοποιήθηκε αλλά ο Αλβανός κατάφερε να διαφύγει προς τα χωράφια, για να συλληφθεί αργότερα στη Χρυσούπολη. Σε δε έρευνα εντός της οικίας του βρέθηκαν, ως αντικείμενα προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ένα σπαθί  και 2350 ευρώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.