Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Με μπουζούκι και κλαρίνο τα "Κυριακάτικα Πρωινά Ξυπνήματα" του δήμου Κιλκίς

Μπουζούκι και κλαρίνο περιελάμβανε το μουσικό πρόγραμμα της περασμένης Κυριακής 12 Ιουνίου στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των «Κυριακάτικων Πρωινών Ξυπνημάτων» του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ.  Συγκεκριμένα, στους Κιλκισιώτες κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου καφέ τους, κράτησε συντροφιά η Λαϊκή Ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου της Μητρόπολης Κιλκίς σε καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση του Γιώργου Γεωργού.
Ακούστηκαν τραγούδια μεγάλων δημιουργών όπως των Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Θεοδωράκη, Μητσάκη, Μπιθικώτση και Βαμβακάρη, ενώ πραγματοποιήθηκε και ενα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Παπάζογλου.
Συμμετείχαν οι μουσικοί Κυριάκος Τάντσης στο τραγούδι, οι Γιώργος Σαμαράς, Βαγγέλης Γρηγοριάδης, Νίκος Μαυράκης, Γιώργος Μαυράκης και Γιώργος Γεωργός στο μπουζούκι, ο Ανέστης Γρηγοριάδης στο ακορντεόν, ο Δημήτρης Κετικίδης στο κλαρίνο, ο Δημήτρης Κατσούλης στα πλήκτρα και ο Δημήτρης Ξυγαλατάς στα ντραμς.
Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα παρουσία πλήθους θεατών χαιρέτισε η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς κ. Κατερίνα Ζιούτα.
Υπενθυμίζεται ότι τα επόμενα Μουσικά Ξυπνήματα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Στις 19 Ιουνίου οι “Diamonds Dance team feat. Kiourtzidou Diana, θα επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες στα είδη hip hop, RnB, BreakDance και μοντέρνο στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και στις 26 Ιουνίου οι “Alandulan” θα πραγματοποιήσουν νέα εμφάνιση, αυτήν την φορά στην πλατεία Ειρήνης, στις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.