Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Άψογη η δουλειά μικρών και μεγάλων μαθητών των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς

Τα ευμενή σχόλια και το αβίαστο χειροκρότημα του κοινού απέσπασε η δουλειά μικρών και μεγάλων μαθητών των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς τις προηγούμενες ημέρες.

Στις 27 και 28 Μαΐου τα τμήματα Θεατρικού Παιχνιδιού ανέβασαν τη θεατρική παράσταση "Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς. Σε διδασκαλία και σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Αποστολίδη, οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές ταξίδεψαν μαζί με τον “Μικρό Πρίγκιπα” σε περίεργους πλανήτες με εκκεντρικούς ήρωες, προσφέροντας στους θεατές μια απολαυστική βραδιά γεμάτη αθωότητα και συγκίνηση. Την μουσική επιμελήθηκε ο Γκιγιόμ Σαρποτιέ, ο οποίος και συμμετείχε στις παραστάσεις μαζί με την Ιλιάνα Καπνίδου.  Την Τρίτη 31 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, έλαβαν χώρα τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης παιδικών Τμημάτων Ζωγραφικής, ενώ οι μαθητές του Τμήματος Latin χόρεψαν σε ρυθμούς samba, mambo και tango στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλισθένη Πάκα, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αμανατίδης και πλήθος κόσμου.
Οι καθηγητές των Παιδικών Τμημάτων είναι οι Οργιανέλη Δέσποινα, Στέγκου Άννα και Παπαδόπουλος Αντώνης, ενώ καθηγητής στο Τμήμα Λάτιν είναι ο Πετρίδης Κωνσταντίνος.
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης των Τμημάτων ενηλίκων Ζωγραφικής, Κατασκευής Κούκλας και Κοσμήματος στον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Κιλκίς έναντι Ο.Τ.Ε.
Οι μαθητές παρουσίασαν κάποιες από τις δημιουργίες που φιλοτέχνησαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς σε τεχνικές που τους δίδαξαν οι καθηγητές τους. Στο Τμήμα Ζωγραφικής διδάσκει ο Παπαδόπουλος Αντώνης, στην κατασκευή κούκλας η Παντελάκου Δήμητρα και στην κατασκευή κοσμήματος η Φωτοπούλου Μαρία.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών φίλων των συμμετεχόντων στα Τμήματα, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλισθένης Πάκα και του δημοτικού συμβούλου Τάσου Αμανατίδη.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.