Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συναντήσεις Κ. Κιλτίδη

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στο Νομό Λάρισας και είχε συναντήσεις με το Δ.Σ. της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λάρισας και με φορείς των κτηνοτρόφων του νομού. Σήμερα επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσ/νίκης και συναντήθηκε με το Προεδρείο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, με τις επισκέψεις του αυτές σηματοδοτεί την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Προέδρου κ. Μπακογιάννη, στα μεγάλα προβλήματα που αυτή τη στιγμή ταλανίζουν την ελληνική γεωργία και τον γεωργοδιατροφικό τομέα.

Σ’ αυτές τις επισκέψεις, ο κ. Κιλτίδης, υπενθύμισε την απαξίωση και τη σμίκρυνση του περιεχομένου του Υπουργείου Γεωργίας, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα της χώρας. Ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ακυρώσει και να αποσύρει εδώ και τώρα το επαίσχυντο νομοσχέδιο για τον ΕΛΓΑ και όσον αφορά το συζητούμενο νομοσχέδιο περί συνεταιρισμών, να σεβαστεί τη συνταγματική επιταγή και να δώσει σύγχρονη προοπτική με εταιρική ευθύνη. Σημείωσε με νόημα, ότι είναι αδιανόητο μέσα σ’ αυτήν την παγκόσμια και εγχώρια οικονομική κρίση, να διασπασθεί ακόμη περισσότερο ο κοινωνικός ιστός της υπαίθρου και να συρρικνωθεί ο πρωτογενής τομέας.
Υποσχέθηκε δε ότι σ’ αυτόν τον δίκαιο αγώνα, που με σύνεση και σωφροσύνη δίνουν οι εκπρόσωποι του γεωργικού χώρου, θα είναι διαρκώς κοντά τους για μια ειλικρινή συνεργασία με στόχο την αναγέννηση της υπαίθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.