Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» για την ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκαν στο Πολύκαστρο στις 19 Μαΐου 2011 από το Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες», εκδηλώσεις με την ευκαιρία της ημέρας μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας. «Οι Ακρίτες», με τη συνεργασία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, διοργάνωσαν συμβολικά έκτακτη αιμοδοσία για να τιμήσουν την ημέρα. Παράλληλα, στον αύλιο χώρο του Συλλόγου, στο μνημείο της Γενοκτονίας πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Πανοσιολογιώτατο πάτερ Δωρόθεο και κατάθεση στεφάνων από τους Δήμαρχο Παιονίας Α. Λαπόρδα, Ανιτπεριφεριάρχη Χ. Γκουντενούδη, τον Εκπρόσωπο της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας Αντισυνταγματάρχη Γ. Μπόσμαλη, το Διοικητή του Α.Τ. Πολυκάστρου Χ. Παπαποστόλου και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Η. Αποστολίδη. Στην αιμοδοσία συμμετείχαν μέλη και φίλοι του συλλόγου. Το αίμα που συγκεντρώθηκε κατά την έκτακτη αυτή αιμοδοσία θα προσφερθεί στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» Θεσ/νίκης για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παιονίας Α. Λαπόρδας, ο Ανιτπεριφεριάρχης Χ. Γκουντενούδης, Αντιδήμαρχοι Παιονίας Κ. Σιωνίδης, Δ. Κουλίνας και Α. Δερβαντλής, ο Διοικητής του Α.Τ. Πολυκάστρου, εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Συμεωνίδης, Ι. Τόδας και Χ. Δραγανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου Δ. Σμυδάκης, ο επίτιμος Πρόεδρος των «Ακριτών» Β. Αθανασιάδης, εκπρόσωποι συλλογών και φορέων, καθώς επίσης μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις και ειδικά τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην έκτακτη αιμοδοσία. Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα το προσωπικό του Γ.Ν. Κιλκίς που έφερε εις πέρας την αιμοδοσία. Τέλος, πολλές ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την εκδήλωση με τις προσφορές τους (Μ. Καλπακίδου, Α. Καρακατσανίδου, Μ. Γούλα, Σ. Αβραμίδου, Ι. Στυφούδης, Π. Ζάικος, Φ. Βασιλειάδης και τον Δήμο Παιονίας).

Ακολουθούν ονομαστικά οι αιμοδότες: Τοπουζίδου Ελένη, Δραγανίδης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Χατζίδης Χαράλαμπος, Ευθυμιάδης Γεώργιος, Ευθυμιάδης Δημήτριος, Παναγιωτίδης Μιχαήλ, Σμυδάκης Δημήτριος, Αμοιράς Ιωάννης, Παυλίδης Ανέστης, Καραμανίδου Παρθένα, Τσαγκάκης Φώτιος, Σιωνίδης Κωνσταντίνος, Σαουλίδης Θεόδωρος, Τσιλιγκαρίδου Χαρίκλεια, Χαρτοματσίδης Κωνσταντίνος, Ευθυμιάδης Δημήτριος, Καρυωτούδης Χρήστος, Ζάικος Χρήστος, Κατζαρίδου Μαριάννα, Τερζίδης Δημήτριος, Κισίκοβα Στέλλα, Γκουγκούλης Ανδρέας, Ζιώγου Συμεών, Κιόση Νεκταρία, Τουλούμης Αργύρης, Δημητριάδου Άννα, Δαμιανίδης Χαράλαμπος, Παλαιστής Αθηνόδωρος, Αντωνιάδης Στράτος, Τιρεκίδης Θεοφύλακτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.