Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

24ωρη Γενική Απεργία πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 11 Μαΐου. Συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 10.30 π.μ.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Ν. Κιλκίς, και τα Α/θμια Σωματεία του Δημόσιου Τομέα, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α., στα πλαίσια της 24/ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καλούν τους εργαζόμενους του νομού Κιλκίς, να συμμετάσχουν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μπροστά στη νέα επίθεση που έχουν εξαπολύσει Κυβέρνηση και Τρόικα σε εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους, μέσω του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, του «μισθολογίου», των νέων περικοπών αλλά και του «Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας», που «θεσμοθετεί» τη διαρκή λιτότητα και καταδικάζει ολόκληρη την κοινωνία στη φτώχεια, καλεί σε μαζική συμμετοχή:
Στην 24ωρη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 11 Μαΐου.


Η Κυβέρνηση και η Τρόικα, παρά την αντίθεση της κοινωνίας και τους  αγώνες των εργαζομένων, εμμένουν στις αντεργατικές επιλογές, με στόχο να μην αφήσουν τίποτα όρθιο και να κατεδαφίσουν κάθε δικαίωμα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας βιώνουμε την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος του εισοδήματος, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των εργασιακών σχέσεων, των συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.
Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. με πρόσχημα τα δημοσιονομικά προβλήματα, για τα οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη οι εργαζόμενοι και με οδηγό συνεχώς και νέα μνημόνια καταργεί ιστορικές κατακτήσεις της ελληνικής κοινωνίας.
Οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις αποκαλύπτουν με δραματικό τρόπο τα αδιέξοδα της κυβερνητικής μνημονιακής πολιτικής. Παρά τις βάρβαρες περικοπές δικαιωμάτων και εισοδημάτων, τα προβλήματα των ελλειμμάτων και του χρέους οξύνθηκαν, η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση και η χώρα σε νέα αδιέξοδα.
Τα πρόσθετα μέτρα για το έλλειμμα, με τον παραπέρα περιορισμό των δαπανών, τα πρόσθετα φορολογικά βάρη, η περικοπή κοινωνικών επιδομάτων και η επιπλέον περικοπή μισθών και συντάξεων, οδηγούν όλη την κοινωνία σε εξαθλίωση.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι με τη συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους μπορούν να διαμορφώσουν μια νέα δυναμική, αντιδρώντας:
Στην πολιτική χιλιάδων απολύσεων σε Δημόσιο (συμβασιούχοι) και Ιδιωτικό Τομέα.
Στην πολιτική συνεχούς μείωσης μισθών και συντάξεων και διαρκούς αύξησης της ακρίβειας.
Στην πολιτική απαξίωσης του ρόλου των Δημοσίων Υπηρεσιών, συνολικής εκποίησης του Δημοσίου Τομέα, διαρκούς συρρίκνωσης του Κοινωνικού Κράτους και μεταφοράς του κόστους στους πολίτες, με μοναδικό κριτήριο την περιστολή δαπανών.
Απέναντι σε όλα αυτά, ο μόνος δρόμος για όλους μας είναι: ο μονόδρομος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα, για να ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές.
Με τον αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πολιτική, τη νέα κοινωνική βαρβαρότητα.
Για την Ε. Γ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αξιμιώτης Ιωάννης                Καρυοφύλλης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.