Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συνάντηση εξηντάρηδων συμμαθητών


Η συνάντηση γκριζομάλληδων έως ασπρομάλληδων συμμαθητών του εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς έγινε με επιτυχία το Σάββατο 26 Μαρτίου με παρόντες 42 μαθητές που οι περισσότεροι απεφοίτησαν πριν 42 χρόνια και τους καθηγητές Γεωργάκο Ανδρέα, Χρυσουλίδη Αλέξιο και Αμοιρίδη Ιωάννη. Δικαιολογημένοι απόντες οι καθηγητές Χατζημητάκος Αθανάσιος και Μάνος Παναγιώτης καθώς επίσης και αρκετοί μαθητές που έγκαιρα ενημέρωσαν τους συντονιστές. Μερικοί μαθητές ήταν αδικαιολογήτως απόντες, κάτι που δεν πτοεί όμως τους συντονιστές για την πραγματοποίηση της επόμενης συνάντησης το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016.

 Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των καθηγητών Δρεπανίδη Ευγένιου, Παπαδόπουλου Ανέστη, Παπαθανασίου Αδαμαντίας, των μαθητών Αβραμίδη Κώστα, Μαρίνη Γεωργίου, Στράντζαλη Κυριάκου και των έξι παλαιότερα απωλεσθέντων συμμαθητών.
Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην αυλή του σχολείου για να επακολουθήσουν ξεχωριστές στην αίθουσα προβολών του ορόφου όπου είδαν βίντεο προηγούμενων συναντήσεων του δημιουργού συμμαθητή Γρηγόρη Σαλτσίδη που μάζεψε όλες τις στιγμές της ημέρας. Ιδιαίτερες οι παρεμβάσεις καθηγητών, ιερωμένων, μαθητών και του συντονιστή. Στο γεύμα που ακολούθησε ακούστηκαν παραδοσιακά δημοτικά από τον Κώστα Γαϊτανίδη και λίγα μέλη της χορωδίας του. Υπό τους ήχους ορχήστρας λαϊκών τραγουδιών το κέφι ήταν στο ζενίθ για όλους. Η μέρα έκλεισε με καφέ στον λόφο και ευχές για την επόμενη συνάντηση σε πέντε χρόνια. 
Οι Παρόντες Συμμαθητές: Ανδρεανίδης Χρήστος, Αρσενίου Παρασκευάς, Βασδραβανίδης Κων/νος, Βουτριαρίδης Αλέξανδρος, Γαϊτανίδης Κων/νος, Γουλής Γεώργιος, Δημόθυρας Βασίλειος, Δροσάκης Ανδρέας, Ζήσης Ζήκος, Θεοδωρίδης Βασίλειος, Καλογιάννης Κων/νος, Καπούλας Κων/νος, Καπουσίδης Ιωάννης, Καραχισαρίδης Κων/νος, Κάργιος Μαρίνος, Κατσάνης Αθανάσιος, Κομνηνός Βιργίλιος, Κοσμίδης Ευάγγελος, Κούριας Βασίλειος, Κυριακίδης Κων/νος, Μάλγαρης Σταύρος, Μανασσής Θεμιστοκλής, Μανωλακάκης Πασχάλης, Μαργαριτίδης Κων/νος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παρακαθήμενος Θεοχάρης, Πατσακίδης Νικόλαος, Παυλίδης Ιωσήφ, Σαββίδης Νικόλαος, Σαλτσίδης Γρηγόριος, Σαμαντάς Γρηγόριος, Σιάκας  Ευάγγελος, Σπανούδης Γεώργιος, Σπυριδόπουλος Γεώργιος, Τεβρετζίδης Γεώργιος, Τριανταφυλλίδης Γρηγόρης, Τσαντάκης Γεώργιος, Τσαρτσάλης Κων/νος, Τσιτουρίδης Παναγιώτης, Φανταουσάκης Λεωνίδας, Φωτιάδης Χαράλαμπος, Χουρμούζης Κων/νος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.