Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Συνάντηση δημάρχου Παιονίας Αθανάσιου Λαπόδρα με τον ΓΓ ΑΔΜ-Θ Θύμιο Σώκο


Με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θύμιο Σώκο συναντήθηκε ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόδρας και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων – Ανάπτυξης – Πολεοδομίας Δημήτρης Κουλίνας, Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού – Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Καραθόδωρος , Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας και Εθελοντισμού Αναστάσιος Δερβεντλής και Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Τέλεσης Πολιτικών Γάμων Κωνσταντίνος Σιωνίδης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σώκο για τη στρατηγική ανάπτυξης που θα ακολουθήσει ο δήμος Παιονίας και για έργα υποδομών και καθημερινότητας των πολιτών που σκοπεύει να εντάξει ο δήμος στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007 – 2013.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πρόοδος της διαδικασίας αποκατάστασης των τεσσάρων ΧΑΔΑ της Παιονίας (Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού), η δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Αξιούπολη και έργα υποδομών, όπως η επέκταση αποχετευτικών δικτύων και η εγκατάσταση μονάδων επεξεργασίας λυμάτων σε οικισμούς της Παιονίας.
 Ο κ. Λαπόρδας εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη συνάντηση με τον κ. Σώκο και την πεποίθηση του ότι ο δήμος θα έχει μια γόνιμη συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης.
Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Παιονίας συνόδευσε τον κ. Σώκο στη Μητρόπολη Γουμένισσας, Αξιούπολης, Πολυκάστρου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κκ Δημήτριο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.