Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη στα Δημαρχεία Κιλκίς και Παιονίας


Σε συμβολική κατάληψη των δύο δημαρχείων Παιονίας και Κιλκίς, προχώρησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Κιλκίς την περασμένη Τρίτη. Η Πανελλαδική αυτή κινητοποίηση είχε συμβολικό χαρακτήρα και εντάσσεται στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να μην μπουν στο «γύψο» τα δικαιώματά τους και υποθηκευτεί το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους για τις επόμενες δεκαετίες.
Οι υπάλληλοι στο δήμο Κιλκίς συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του δημαρχείου, όπου εκεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρης Ταταρίδης επέδωσε ψήφισμα στο Δήμαρχο Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκα. Το ίδιο συνέβη και στην άλλη πλευρά του νομού, με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημαρχείο Παιονίας, όπου και εκεί επιδόθηκε ψήφισμα στον Δήμαρχο Θανάση Λαπόρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.