Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας και ώρα 18.00.
Τα θέματα είναι τα εξής: Επιλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Έγκριση απολογισμών σχολικών επιτροπών έτους 2010. Λειτουργία Παραρτήματος Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων ανά Π.Ε. Υποβολή πρότασης για χρήση ιδιαίτερου δηλωτικού σήματος του Δήμου Παιονίας. Διαπίστωση αυτοδίκαιης κατάργησης νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Σύνδεσμος δήμων Αξιούπολης & Ευρωπού». Οριστική επιλογή τράπεζας για την κατάθεση των χρημάτων της Ταμειακής Υπηρεσίας και της εν γένει συνεργασίας του Δήμου Παιονίας. Παραχώρηση δημοτικής έκτασης για ανέγερση εργατικών κατοικιών στο Πολύκαστρο και εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.