Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη για το 13ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου


Σύσκεψη για την φετινή 13η διοργάνωση του “Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας”, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Κιλκίς κ. Βαγγέλη Μπαλάσκα, με τη συμμετοχή του Δημάρχου, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Χουάνχο Κοράλες, υπηρεσιακών στελεχών του ΟΠΟΝΓΑ και του Τμήματος Προγραμματισμού του δήμου, καθώς και του δημοτικού συμβούλου Τάσου Αμανατίδη.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά  θέματα.
Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί όπως και κάθε χρόνο, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα λάβουν χώρα παραστάσεις κουκλοθέατρου από ελληνικούς και ξένους θιάσους, παράλληλες εκδηλώσεις, θεματικές εκθέσεις, δρώμενα, εργαστήρια κατασκευής κούκλας, σεμινάρια κουκλοπαιχτών κ.α.
Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας έχει ενταχθεί στον Άξονα προτεραιότητας 7 – ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΚΜ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 60 – ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 (ΕΣΠΑ) και έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή του (συνολικού ύψους 981.000 ευρώ) για την εξαετία 2010-2015. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.