Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Λαπόρδα με Προέδρους Κοινοτήτων

Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε στο δήμο Παιονίας με πρωτοβουλία του δημάρχου Αθανάσιου Λαπόρδα, όπου δόθηκαν οι γενικές κατευθύνσεις της δημοτικής αρχής στους εκλεγμένους προέδρους.
Ο δήμαρχος Παιονίας τόνισε ότι για την καλύτερη εκπροσώπηση των δημοτών σε κάθε μια από τις περιοχές του δήμου Παιονίας είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία του εκάστοτε προέδρου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. «Θα πρέπει για οποιαδήποτε πρόταση που έχετε και αφορά την κοινότητά σας, να συνεννοείστε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και αυτός με την σειρά του με την αρμόδια υπηρεσία και να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο που θα κινηθείτε», σημείωσε ο κ. Λαπόρδας και συμπλήρωσε ότι η διαδικασία που προβλέπεται από τον Καλλικράτη για όλα τα ζητήματα θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.
Ο κ. Λαπόρδας  ζήτησε από τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους οποίους χαρακτήρισε «αγγελιοφόρους της αλλαγής» στη νοοτροπία της τοπικής αυτοδιοίκησης, να προωθήσουν τη συγκρότηση εθελοντικών ομάδων ακολουθώντας το παράδειγμα της εθελοντικής ομάδας του Άσπρου και να προετοιμάσουν τους δημότες της Παιονίας για την επερχόμενη απογραφή που θα πραγματοποιηθεί τους θερινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.