Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ταχύρρυθμα τμήματα εκμάθησης και Πιστοποίησης Η/Υ


Είσαι εκπαιδευτικός και προετοιμάζεις τον φάκελό σου για συμμετοχή στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ; ή απλά χρειάζεσαι την πιστοποίηση Η/Υ για άλλη θέση εργασίας;

Πετυχημένο το «Τουρνουά Φιλίας 2019 παλαιμάχων ποδοσφαιριστών»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο «Τουρνουά Φιλίας 2019 παλαιμάχων ποδοσφαιριστών» τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου Κιλκίς με τη συμμετοχή των ομάδων παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης, του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) και του Κιλκισιακού. 

Σοβαρές καταγγελίες του Χρ. Γιαννούλη στη Βουλή για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται ομογενείς και αλλοδαπούς


Δελτίο τύπου Χρ. Γιαννούλη
Τη διαβεβαίωση ότι θα αναληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες (όπως π.χ η σύσταση τμήματος ομογενών), για την αντιμετώπιση των μεγάλων καθυστερήσεων που καταγράφονται στις διαδικασίες της πολιτογράφησης, έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, απαντώντας την Πέμπτη 09/01/2020 στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Γκουντενούδης: Ο κ. Χατζημλάδης οφείλει να σέβεται τους θεσμούς

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Με έκπληξη παρέλαβα και ανέγνωσα την εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Χρήστου Χατζημλάδη, Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς και ιδιοκτήτη της εταιρίας «LIFT INSTALATIONS-ΧΑΤΖΗΜΛΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» με την οποία στρέφεται εναντίον μου, αναφερόμενος σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσα ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παιονίας.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε χθες το Εθνικό ίδρυμα Κωφών, όπου είχε συνάντηση εργασίας με την ηγεσία του Ιδρύματος και εκπροσώπους της διοίκησης της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

(Video) Έναρξη συσσιτίων στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς


Η έναρξη του παραρτήματος των συσσιτίων έγινε με αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 1:00 μ.μ. στην αίθουσα του νέου Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς όπου έχει δημιουργηθεί κατάλληλη κουζίνα και θα μαγειρεύεται κάθε ημέρα το φαγητό από εθελόντριες κυρίες της Ενορίας.

Θέση εργασίας στην εταιρία SIGMA (9/1/2020)

Ζητείται άτομο έως 35 ετών για την κάλυψη της θέσης αποθηκάριου σε δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με έπιπλα γραφείου (SIGMA) στην περιοχή του Δρυμού Θεσσαλονίκης. Το άτομο θα ασχοληθεί με: 

Κιλκίς: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών

➤Συνεργοί του τηλεφωνούσαν σε πολίτες και προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και απαιτούνταν άμεσα χρήματα
Προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις

Η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας", ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας"
Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες- προμηθευτές που με τις χορηγίες τους μπόρεσε και φέτος να εκδοθεί το ημερήσιο μας ημερολόγιο του 2020 .

Οι περιπατητές Κιλκίς κόβουν την πίτα τους και χορεύουν...


Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Για το 2020, με καλό οιωνό ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αναπτυξιακές ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης (ΕΣΠΕΜ). 

(Video) Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Κιλκίς και Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2020 στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς από τις 10:00 έως τις 13:00.
(Ευχαριστούμε θερμά το Στάθη Καλιντέρη για την ευγενική παραχώρηση χρήσης του Video)

Θέση εργασίας στην εταιρία ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. (9/1/2020)

Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, με έδρα το Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, αναζητά υπάλληλο γραφείου για εργασία στη Ζώνη Γάλακτος.
Δείτε ΕΔΩ