Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Η ταινία ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σινεμά στην Τέχνη ξεκινά τη νέα χρονιά με μια διασκεδαστική κωμωδία της Αμάντα Σθερς, ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ / Madame, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ΝΕΑ ώρα έναρξης 8.30 στην ανακαινισμένη αίθουσα της Τέχνης.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, (7/1/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Αγιασμός των υδάτων στο Αθλητικό Κέντρο 
Το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υποδέχθηκε όλους τους συμπολίτες μας για την καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

Στα 200 ευρώ κοστολογεί τις ζωές μας ο Άδωνις Γεωργιάδης

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Δεν ξέρω αν η λέξη πρόκληση είναι αρκετή για να χαρακτηρίσεις την επαίσχυντη δήλωση που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο κανάλι «OPEN» «ότι γνωρίζει μελέτες που με 200 ευρώ μπορείς να επιβιώσεις».
Προφανώς για τον «άριστο» αυτό υπουργό της κυβέρνηση της ΝΔ όλες οι ζωές δεν έχουν την ίδια αξία, αφού οι γονυκλισίες και το γλείψιμο εκεί που «έφτυνα» που γνωρίζει καλά ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι προσόν «υπέρτατης» αξίας που πρέπει να αποζημιώνεται με εκατομμύρια ευρώ.

OLIVE CHALLENGE: Η κορυφαία διάκριση για την καινοτομία στον ελαιοκομικό τομέα

Η πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» και αποτελεί τον πρώτο εξειδικευμένο διαγωνισμό καινοτομίας για τον ελαιοκομικό τομέα.

"Κύριε Ανδρέα Βεργίδη, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφει η Μιχαλία Καραμισάκη
Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η πρόεδρος, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Βεργίδη Ανδρέα που και φέτος μοίρασε στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Με αυτή τη δωρεά θα καλυφθούν τα είδη πρώτης ανάγκης των ωφελούμενων και των οικογενειών τους.

Κιλκίς: Οι συνταξιούχοι πολιτικοί Υπάλληλοι χορεύουν και σας καλούν...

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Σας καλούμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:30 μεσημβρινή στη συνεστίαση – κοπή πίτας του Συλλόγου μας στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» του Κιλκίς.

Αναβολή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης. 

5.250 μόνιμοι διορισμοί στη Γενική Εκπαίδευση

Κατόπιν σχετικής απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, και της Υφυπουργού, Σοφίας Ζαχαράκη, αναρτήθηκε η πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών για μόνιμο διορισμό στην Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση.

Ανανεωμένη και πιο οικονομική η φωταγώγηση της πόλης

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Φωτεινή όψη με αντανακλάσεις αισθητικής αποκτούν οι πεζόδρομοι, οι πλατείες της πόλης του Κιλκίς και η περιοχή του λόφου Αγίου Γεωργίου. Ο φωτισμός των δημόσιων χώρων εκσυγχρονίζεται με την προμήθεια και εγκατάσταση διακοσμητικών ιστών, φωτιστικών σωμάτων, βοηθητικού υλικού και ειδικού ηλεκτρολογικού υλικού.

Κιλκίς: Κοπή Βασιλόπιτας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)

Δελτίο τύπου Παραρτήματος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού νομού Κιλκίς
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς του Παραρτήματος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού νομού Κιλκίς για το νέο έτος 2020. 

Χειμερινές εκπτώσεις 2020 - Διευκρινήσεις για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2020 θα αρχίσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 7/1/2020, 07:00 μ.μ.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπές 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (6 Ιανουαρίου 2020) το απόγευμα, αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει προσωρινά 25χρονη ημεδαπή στην Βέροια.

(Video) Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας πάνε στον ετήσιο χορό του "Αίαντα" Κιλκίς


Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας πάνε στον ετήσιο χορό του "Αίαντα" Κιλκίς, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

"Το τέλος μιας δεκαετίας προσμονής" (2ο Μέρος)

Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Στις 25 του Γενάρη ο λαός μίλησε (κλισέ έκφραση) και ένα τσούρμο μαθητευόμενων και μη μάγων υπόσχονταν ρήξη, αντίδραση, και επιθετική τέλος πάντων διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Έντονη παρουσία στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης του Κιλκίς είχε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.