Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

(Video) Πάμε μια βραδινή βόλτα στο στολισμένο Κιλκίς


Πάμε μια βραδινή βόλτα στο στολισμένο Κιλκίς, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

(Video) Κιλκίς: Φιλανθρωπική εκδήλωση παρουσίασης πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων


Στις 13 Δεκεμβρίου 2019, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 27 - Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του Kinesis athletics, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία περιελάμβανε παρουσίαση πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο ειδικό Δημοτικό σχολείο Κιλκίς και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Τακτική και ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» στο Πολύκαστρο, την 19η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

"Ευχαριστούμε θερμά, την εταιρεία ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε."

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παιονίας ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε. για την προσωρινή διάθεση ενός διπλού ψυγείου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προκειμένου να συντηρηθούν προϊόντα και έπειτα να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας και οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 13/12/2019, 05:00 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθησαν χθες (12 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 23χρονος ημεδαπός και 23χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μαθητές και μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Κιλκίς, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Κιλκίς
Μια σημαντική πολιτιστική εμπειρία είχαν πρόσφατα, μαθητές και μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς. Οι Ε1, Ε2, Γ1, Γ2, Δ2 παρακολούθησαν βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην έκθεση του Θεόδωρου Γιαννακού, καλλιτέχνη και δασκάλου του Σχολείου μας μέχρι πέρσι, που συνταξιοδοτήθηκε. 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ευκαρπία Κιλκίς


Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων έως και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 16/13-12-2019), που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 έως και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Κιλκίς: Μουσική εκδήλωση με τίτλο "Χριστούγεννα παντού - Κάλαντα από όλο τον κόσμο"

Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα πτυχία και διπλώματα των σπουδαστών για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019

Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς: Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό αμαξίδιο

Έως 3.000 ευρώ ανά γεωργική εκμετάλλευση σε καίριους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης ενθαρρύνει εμπράκτως τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς που διοργάνωσε το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» 
Το Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» συμμετείχε με ομιλία με θέμα: "Μεγαλώνουμε και προχωρούμε...χτίζοντας γέφυρες μεταβάσεων", σε ενημερωτικές συναντήσεις που διοργάνωσε το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας με υπεύθυνο τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 κ. Παύλο Εφραιμίδη και την υπεύθυνη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 κα. Κωνσταντίνα Τσιγαρίδα. 

Εκδηλώσεις και δράσεις του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου 2019, οι μαθητές των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τμημάτων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συμμετείχαν σε σχετικές εκδηλώσεις με βιωματικά εργαστήρια και δραστηριότητες που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ο Π.Α.Σ. «Αετός» Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς, και πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς.