Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Πάμε εκδρομή με τον Αίαντα Κιλκίς, στο "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα

"Πληρώνουμε, αλλά δεν έχουμε ανταποδοτικό όφελος..."

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιώργος Κρικώνης
Εδώ και αρκετό καιρό στον Καμπάνη Κιλκίς το δίκτυο της ΕΡΤ δεν εκπέμπει στο δικό της πομπό και συχνότητες. Δεν εννοώ Cosmote και Nova. Επικοινώνησα προσωπικά με την ΕΡΤ. Μου απάντησε υπάλληλος από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη πως το πρόβλημα δεν είναι δικό τους. 

Κιλκίς: Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Παναγίας Φανερωμένης από την Καστοριά

Κιλκίς: Δείτε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών των Πολιούχων ΕΔΩ

11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Εξαιρετικά σπάνιες ποικιλίες μελιού και προϊόντων μέλισσας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος της μεγαλύτερης εκδήλωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στον τομέα της μελισσοκομίας είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης.

Ομιλία Φραγγίδη στη Βουλή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος


Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή νομού Κιλκίς, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Το Σύνταγμα είναι η βάση μιας δημοκρατικής Πολιτείας και ο καταστατικός της χάρτης. Αποτυπώνει τη φύση και την ουσία των θεσμών, περιγράφει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών, θέτει κανόνες, διαμορφώνει την κοινωνία μας, θεμελιώνει τη Δημοκρατία μας. 

Το Κέντρο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Κέντρου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Δ.Σ. οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούμε την κυρία Γαβριηλίδου Δήμητρα για τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε για τον φορέα μας εις μνήμη του συζύγου της Λάζαρου. Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Κιλκίς: Εγκαίνια της έκθεσης ανάγλυφου σε πέτρα με τίτλο «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα»

Υπογράφει η Αγγελική Χατζημιχάλη
Λαογράφος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ανάγλυφου σε πέτρα του εκπαιδευτικού και συγγραφέα, Θεόδωρου Γιαννακού, με τίτλο «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα» τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» στην Τέχνη. 

Η Ορθοπαιδική Κλινική Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου Ορθοπαιδικής Κλινικής Κιλκίς
Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στις εταιρίες: ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΥΚΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝ, ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ. & ΣΙΑ Ο.Ε.ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΦΟΥΡΝΟΣ, ΑΦΟΙ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, για τις χορηγίες και για την προσφορά των εξαιρετικών προϊόντων τους, στην 1η ετήσια Διανοσοκομειακή συνάντηση των Ορθοπαιδικών κλινικών της Μακεδονίας, που διεξήχθη στο Κιλκίς στις 09-11-2019, πράγμα που συνέβαλε βέλτιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Κιλκίς για την σημαντική συνδρομή τους, προβάλλοντας την εκδήλωσή μας.

Ο καταραμένος όφις και τα άνθη του: Το εικαστικό σχόλιο της Βίκυς Μαρίας Ιωάννου, πάνω στην ποίηση του Μάρκου Μέσκου

Του Φώτη Μισόπουλου
Ο καταραμένος όφις και τα άνθη του: Το εικαστικό σχόλιο της Βίκυς Μαρίας Ιωάννου, πάνω στην ποίηση του Μάρκου Μέσκου .
... γραμμένο για την βραδιά - με μουσική, ποίηση του Μάρκου Μέσκου και εικαστικές δημιουργίες της Βίκυς Μαρίας Ιωάννου, στη Ζώγια της Πρίγκηπος Νικολάου/Θεσσαλονίκη.

Η ταινία The Master στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει τη βραβευμένη στο φεστιβάλ της Βενετίας ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον και τον πρωταγωνιστή της ταινίας “JOKER”, The Master, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ στην Τέχνη.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 26/19-11-2019), που ισχύει από σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Κιλκίς: Συναυλία με 9 άρπες και τίτλο «Ένα ταξίδι μέσα από 423 χορδές»

Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και την στήριξη του Δήμου Κιλκίς, το κοινό θα απολαύσει ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο, μοναδικό σύνολο σε όλη την Ελλάδα, Οι Per Harps ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της Κατερίνας Κίτσου, η οποία δημιούργησε ένα μουσικό ensemble, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.