Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κοριτσιών Κ18 του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ομάδα Βόλεϊ κοριτσιών Κ18 του Άτλαντα Κιλκίς (κορασίδων παλαιότερα), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον πρώτο της αγώνα αύριο 12 Οκτωβρίου στο Κιλκίς, στο νέο ΔΑΚ και ώρα 16:00 με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογος Κρητών ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Ο «Σύλλογος Κρητών ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι"» στη μνήμη των εκλιπόντων Αντώνιου Καλογρίδη και Ιωάννου-Αργυρίου Παρθένας, συγγενών μελών του Δ.Σ αντί στεφάνων, προσφέρει το ποσό των 60€ στο Σύλλογο Ανάσας Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 37/4-10-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, με ώρα έναρξης στις 9.00 π.μ.

Ερώτηση Φραγγίδη για το Γηροκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή το θέμα της αποπεράτωσης των εργασιών κατασκευής του νέου κτηρίου του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς, το οποίο ανέδειξε ο βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Φραγγίδης, με τη μορφή επίκαιρης ερώτησης προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

ΚΚΕ Κιλκίς: "Για το αντικομμουνιστικό παραλήρημα της ΝΟΔΕ Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Φαίνεται πως η ΝΟΔΕ Κιλκίς, μετά και τις διευρύνσεις που επιδίωξε προς τα «δεξιά» της όλη την προεκλογική και μετεκλογική περίοδο, πέρα από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τους όρκους πίστης που θέλει να δώσει σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, διεκδικεί και την πρωτοκαθεδρία του αντικομμουνισμού στο Κιλκίς.